یک مسئول:

تحریم شخصیت‌ها و مجموعه‌ها در ایران نشان از عصبانیت دشمن دارد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی برخی از شخصیت‌ها و مجموعه‌ها در نظام جمهوری اسلامی را مورد تحریم قرار داده‌اند، گفت: این نشان می‌دهد که این مجموعه‌ها و شخصیت‌ها توانسته‌اند با حرکت صحیح و اقتدار خود دشمن را عصبی کنند.

حجت‌الاسلام ابوالفضل احمدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص قرار گرفتن برخی اشخاص، نهادها و سازمان‌ها در لیست تحریم‌ها، اظهار کرد: در آیه ۲۹سوره مبارکه قدر به ویژگی‌های افرادی که همراه پیامبراکرم(ص) بودند، اشاره شده است، این افراد دلسوز هم هستند، اما نسبت به کفار با شدت برخورد می‌کنند، خداوند متعال این افراد را مقتدر می‌کند تا به واسطه این اقتدار کفار را به خشم بیاورند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری افزود: خشم کفار از یک فرد، مجموعه و حکومت نشان‌دهنده اقتدار آن مجموعه و فرد است و همچنین نشان می‌دهد که این افراد و مجموعه در کار خود سلامت دارند و در مسیر صحیح حرکت می‌کنند و به همین دلیل مورد غضب دشمن واقع شده‌اند.

وی با بیان اینکه دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی برخی از شخصیت‌ها و مجموعه‌ها در نظام جمهوری اسلامی را مورد تحریم قرار داده‌اند، گفت: این نشان می‌دهد که این مجموعه‌ها و شخصیت‌ها توانسته‌اند با حرکت صحیح و اقتدار خود دشمن را عصبی کنند.

احمدی با بیان اینکه دبیر و مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز در لیست تحریم‌ها قرار گرفته است، توضیح داد: این نشان می‌دهد که سلامت، اقتدار و سیاست‌های این مجموعه به مذاق دشمنان خوش نیامده و این تحریم برای ما مایه افتخار است و این مجموعه را در پیشبرد اهداف خود و حرکت در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی مصمم می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تضمین کننده حرکت در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی امر به معروف و نهی از منکر است، قطعا در حوزه نظارت بر عملکرد مسئولان، پیگیری مطالبات مردمی، گره‌گشایی در کار مردم، تقویت عفاف و حجاب در جامعه و سایر ماموریت‌ها مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با جدیت بیش‌تری عمل خواهدکرد.

وی تصریح کرد: دشمنان در طول بیش از ۴۴ سال گذشته تحریم‌های بسیاری را علیه جمهوری اسلامی اعمال کرده، اما روز به‌روز نظام جمهوری اسلامی مقتدرتر از گذشته شده است و دشمنان ذلیل‌تر شده‌اند و به دشمنان می‌گوییم که سرنوشت شما همانند فرعونیان و نمرودها است و آن‌ها نمی‌توانند نور الهی را خاموش کنند.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: قطعا حق پیروز و باطل شکست می‌خورد، دشمن منتظر ظهور تمدن نوین اسلامی باشد و تمدن مادی‌گرا محکوم به شکست است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401110402910
  • خبرنگار : 50250