دستگیری ۱۲۰ تبعه بیگانه غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیر ۱۲۰ نفر اتباع بیگانه غیر مجاز در شهرهای زاهدان و خاش خبر داد.

سرهنگ علی رحیمی در گفت وگو با ایسنا- در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در روز چهارشنبه ۲۶ بهمن در راستای مقابله با تردد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه در شهرهای زاهدان و خاش تعداد ۱۲۰ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند.

وی افزود: پلیس برابر قانون مقابله با تردد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه غیر مجاز در استان سیستان و بلوچستان را به صورت جدی در دستور کار داد تا اثرات سو و معضلات اجتماعی این پدیده به ویژه بزهکاری های مربوطه را مدیریت نماید.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان از استان‌های ممنوعه اقامت اتباع بیگانه می‌باشد و بایستی از تردد و اقامت غیر مجاز خودداری نمایند و در غیر این‌ صورت برابر قانون با آنان رفتار می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۰:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401112720586
  • خبرنگار :

برچسب‌ها