مدیرکل آموزش و پرورش لرستان:

برپایی ۱۰ پایگاه اسکان مسافران نوروزی/ دانش‌آموزان بروجردی مسموم شده در کلاس‌های درس حاضر هستند

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از برپایی پایگاه اسکان مسافران نوروزی از سوی این اداره کل در استان خبر داد.

رضا عزتی نهم اسفندماه اظهار کرد: آموزش و پرورش همواره پیشگام در میزبانی از اسکان مسافران نوروزی بوده و هست.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۶۷ هزار و ۶۱۵ نفر در قالب ۱۷ هزار و ۵۰۰ خانوار توسط آموزش و پرورش اسکان داده شدند.

عزتی یادآور شد: امسال آموزش و پرورش لرستان ۱۰ پایگاه را پیش‌بینی کرده است تا هزار و ۵۸۶ اتاق در قالب ۱۶۵ مدرسه در اختیار میهمانان قرار بگیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: تمام تلاش ما بر این است تا مسافران نوروزی خاطره خوبی از مهمان‌نوازی مردم لرستان به خاطر بسپارند و آموزش و پرورش نیز این مهم را به نمایش خواهد گذاشت.

عزتی خاطرنشان کرد: پیش بینی شده امسال سفرهای نوروزی از اواسط اسفند آغاز شود اما در عین حال فعالیت مدارس طبق تقویم آموزشی انجام شده و مدارس تا پایان اسفند به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در ادامه در ارتباط با موضوع ایجاد شده برای برخی دانش‌آموزان در بروجرد نیز اظهار کرد: فعالیت مدارس طبق روال عادی در حال انجام است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد:  در حال حاضر دانش آموزانی که طی روزهای گذشته علائمی از مسمومیت در آنها ایجاد شده بود  خوشبختانه در سلامت کامل هستند و در کلاس درس حاضر شده‌اند.

عزتی افزود: به منظور کاهش استرس برخی دانش آموزان که به این مشکل مواجه شده بودند گروه‌های متخصص مشاور در مدارس حاضر شده و با دانش آموزان صحبت کردند که همین امر در کنترل استرس  دانش‌آموزان این مدارس تاثیر خیلی خوبی داشته است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401121007089
  • خبرنگار : 50176