رئیس اداره صمت شهرستان خبر داد:

شناسایی ۱۱۰ واحد صنفی متخلف در بروجرد

رئیس اداره صمت بروجرد گفت: ۱۱۰ واحد صنفی متخلف در شهرستان شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

محمدعلی اصل مرزی امروز ۲۲ فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یک هزار و ۲۵۰ مورد بازرسی و نظارت گشت ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در بروجرد انجام شده است.

وی با بیان اینکه از مجموع بازرسی‌های به عمل آمده ۱۱۰ واحد صنفی متخلف شناسایی شدند، افزود: در این راستا ۵ واحد صنفی قنادی و قصابی به دلیل عدم رعایت بهداشت، کم‌فروشی و گران‌فروشی پلمب شدند.

رئیس اداره صمت بروجرد خاطرنشان کرد: عمده واحدهای بازرسی شده از صنف قنادی‌ها، آجیل‌فروشان، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مبلمان فروشی‌ها، فروشندگان لوازم‌خانگی، پوشاک و توزیع‌کنندگان کالاهای اساسی مانند برنج و مرغ صورت گرفته است.

اصل مرزی بیان کرد: این واحد صنفی متخلف علاوه بر معرفی به تعزیرات حکومتی شهرستان به پرداخت ۹۹۹ میلیارد ریال جریمه نقدی نیز محکوم شدند.

وی ادامه داد: این طرح در قالب ۱۲ تیم بازرسی متشکل از کارشناسان دستگاه‌های اجرایی در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر اجرا شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402012211067
  • خبرنگار : 50175