پیش‌بینی افزایش غبار و رطوبت در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی افزایش غبار و رطوبت در سطح استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا روز پنجشنبه جو استان خوزستان پایدار خواهد بود.

وی افزود: امروز در قسمت‌های غربی و جنوب غربی استان خوزستان افزایش غبار دور از انتظار نیست. از روز پنجشنبه با تغییر سوی جریانات و جنوبی شدن آن‌ها شاهد افزایش رطوبت در شهرهای ساحلی و بعضا مرکزی استان خواهیم بود.

سبزه‌زاری افزود: تا روز شنبه روند تغییرات دما، افزایشی پیش‌بینی می‌شود. از روز جمعه به تدریج  استان خوزستان تحت تاثیر سامانه بارشی ضعیفی قرار می‌گیرد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته اهواز با ۳۸ و ایذه با ۱۱.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۳۸  و ۲۰.۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402022616785
  • خبرنگار : 50232