بایدها و نبایدهای رفتاری حین وقوع سیل

رئیس گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در زمان وقوع سیل به مناطق امن و ارتفاعات رفته و پس از آن نیز باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.

مجید رضوانی‌فرد در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با بایدها و نبایدهای حین وقوع سیل، اظهار کرد: افراد باید در زمان وقوع سیل حتی اگر داخل اتومبیل باشند از آن خارج شده و به نقاط بلند بروند زیرا آب جاری سیل می‌تواند ماشین را با هر وزنی جابه‌جا کند.

وی با بیان اینکه مردم پس از وقوع سیل نباید در لبه پرتگاه‌ها بایستند زیرا ممکن است خاک سست شده باشد، افزود: شهروندان از نوشیدن آب جاری به جد پرهیز کنند، زیرا امکان آلوده بودن آن وجود دارد.

این مسئول با بیان اینکه افراد به آب سیل به دلیل اینکه احتمال برق گرفتگی وجود دارد، نزدیک نشوند، تصریح کرد: بهتر است همه افراد یک کیف اضطراری برای مواجهه با موقعیت‌های خطرناک با محتوای لوازم کمک‌های اولیه، طناب، چاقوی جیبی، چراغ‌قوه، حوله، رادیو با باطری اضافه، آب، کنسرو، پول و مدارک شناسایی داشته باشند.

رئیس گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه خانه‌ها به هیچ وجه نباید در مسیر سیل ساخته شود، خاطرنشان کرد: دیوار طبقات همکف و زیرزمین منازل مسکونی باید عایق شوند تا از نفوذ سیل در امان باشند و همچنین لازم است توجه شود که منبع آب آشامیدنی با آب فاضلاب و سیل مخلوط نشود و کنتور برق در جایی نصب شده است که خیس نمی‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402032415587
  • خبرنگار : 50167