پیش‌بینی هوای خنک در قزوین طی سه روز آینده

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین با اشاره به اینکه از فردا تا روز شنبه ۲۷ خرداد ماه، دمای هوای قزوین کاهش می‌یابد؛ گفت: از فردا پنج‌شنبه، تا اوایل هفته آینده جریانات شمالی می‌شود که موجب وزش بادهای نسبتاً شدید شمالی به‌ویژه در شهرهایی مانند کوهین، تاکستان و بوئین‌زهرا خواهد شد.

مریم بهروزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا پایان هفته در ساعات بعدازظهر و شب گذر متناوب امواج را داریم که سبب افزایش ابر می‌شود و برای برخی مناطق رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ، وزش بادهای لحظه‌ای شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: با توجه به فصل بهار و تشکیل ابرهای همرفتی ناپایداری‌ها به‌صورت محلی می‌تواند از شدت بیشتری برخوردار باشد.

این کارشناس هواشناسی عنوان کرد: از فردا، پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ماه، تا اوایل هفته آینده جریانات شمالی می‌شود که موجب وزش بادهای نسبتاً شدید شمالی به‌ویژه در شهرهایی مانند کوهین، تاکستان و بوئین‌زهرا که در کانال بادی استان قرار دارند، خواهد شد.

وی بیان کرد: از فردا تا روز شنبه، ۲۷ خرداد ماه، دمای هوای قزوین کاهش می‌یابد.

بهروزی خاطرنشان کرد: کمینه دمای استان طی ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شب گذشته در شهر آوج با دمای ۱۳ درجه سلسیوس بوده و بیشینه دما نیز روز گذشته مربوط به شهرهای بوئین‌زهرا و رازمیان با دمای ۳۸ درجه سلسیوس بوده است.

وی تأکید کرد: نوسانات شهر قزوین طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۷ و ۳۵ درجه سلسیوس ثبت شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402032415688
  • خبرنگار : 50552