اینفوگرافیک / ۱۰ نکته طلایی در تغذیه بیماران دیابتی

به گفتۀ رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت،‌ «رژیم غذایی هر بیمار در مرحله دیابت یا پیش دیابت با توجه به شرایط وی و بیماری‌های همراهش تعیین می‌شود، در این شرایط بهتر است بیماران دیابتی برای دریافت برنامه غذایی و مشاوره تغذیه به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.» در این اینفوگرافیک ۱۰ نکته طلایی در تعذیه بیماران دیابتی را به توصیۀ فرشته فزونی مشاهده می‌کنید.

گرافیک: پدرام آقایی

  • شنبه/ ۱۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: اینفوگرافیک
  • کد خبر: 1402041710309
  • خبرنگار : 71601