رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای بروجرد:

۷۵۰۰ استاندارد مهارتی در فنی‌وحرفه‌ای ‌وجود دارد

رئیس مرکز فنی‌وحرفه‌ای بروجرد گفت: ۷ هزار و ۵۰۰ استاندارد مهارتی در فنی و حرفه‌ای وجود دارد.

عزیزالله قائدرحمت امروز ۳۱ مردادماه در نشست با اصحاب رسانه که در سالن نشست‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: ۷ هزار و ۵۰۰ استاندارد مهارتی در فنی و حرفه‌ای وجود دارد که افراد طبق علاقه خود می‌توانند با مراجعه به مراکز فنی و حرفه‌ای مهارت لازم را فرابگیرند.

وی تصریح کرد: فنی و حرفه‌ای متولی آموزش‌های غیررسمی در کشور است و مهارت‌ها را برای توانمندی افراد برای ورود به بازار کار به صورت رایگان آموزش می‌دهد.

رئیس مرکز فنی و فنی و حرفه‌ای بروجرد بیان کرد: فنی و حرفه‌ای ۲۰ جامعه هدف دارد که تقریبا همه اقشار جامعه می‌توانند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرابگیرند.

قائدرحمت اضافه کرد: طرح ملی ایران مهارت در فنی و حرفه‌ای از دوره دوم دبیرستان اجرا می‌شود و آموزش و پرورش باید همکاری‌های لازم را برای ارتقاء مهارت دانش آموزان انجام دهد.

وی ادامه داد: کمبود اعتبارات قدرت مانور فنی و حرفه‌ای را گرفته است، امروز فنی و حرفه‌ای نیاز به کمک خیرین دارد که در مجلس نیز طرح خیرین مهارت تصویب شده است.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای بروجرد اظهار کرد: یکی از اهداف برگزاری شورای مهارت، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری برای گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است.

قائدرحمت تصریح کرد: در سالی که به نام رشد تولید و مهار تورم نامگذاری شده اداره‌ آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان توانمندسازی جوانان، کارگران و کارکنان عرصه کار و تولید را عهده‌دار است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۲:۴۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402053120527
  • خبرنگار : 50175