مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد

ایجاد ۱۴۹۰ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۴۹۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد و دیگر اقشار نیازمند ایجاد شده است.

قباد مبشری روز چهارشنبه سوم آبان ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران افزود: توانمندسازی خانوارهای مددجو، راهبرد اصلی کمیته امداد است و مهمترین اولویت این نهاد، زمینه‌سازی و ایجاد بسترهای لازم برای توانمندسازی مددجویان است.

وی با بیان اینکه با فراهم شدن زمینه اشتغال مددجویان و ورود آن‌ها به بازار کسب و کار و تلاش برای درآمدزایی و استقلال معیشتی، اهداف این نهاد در حوزه توانمندسازی مددجویان محقق می‌شود، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۴۹۰ فرصت شغلی از طریق ایجاد طرح های اشتغال زایی و مراکز کاریابی برای مددجویان و دیگر اقشار نیزامند توسط این نهاد ایجاد شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اعتبار هزینه شده و تسهیلات پرداختی در خصوص ایجاد فرصت های شغلی برای مددجویان در سال جاری تاکنون، ۱۴۰ میلیارد تومان است.

مبشری با اشاره به آموزش مهارت های شغلی برای مددجویان به عنوان یکی از برنامه های کمیته امداد تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از بسترهای مورد نیاز برای اشتغال پایدار و موفق، داشتن مهارت و علاقه به کار در رشته شغلی موردنظر است، از همین رو کمیته امدد با برگزاری دوره‌های آموزشی مناسب زمینه مهارت‌آموزی مددجویان تحت حمایت را فراهم کرده و مسیر اشتغال‌زایی آن‌ها را هموار می کند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی براساس نیازسنجی انجام شده برای مددجویان برگزار می‌شود، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون دو هزار و ۱۸۷ نفر از مددجویان تحت حمایت، در دوره های مهارت آموزی شرکت کرده و آموزش های لازم را فراگرفته اند.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402080301951
  • خبرنگار :