عامل تیراندازی در خرامه دستگیر شد

فرمانده انتظامی خرامه از شناسایی و دستگیری عامل تیراندازی در عملیات ماموران پلیس امنیت عمومی خبر داد.

زمان اله کریمی امروز، ۲ آذر در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی به سمت شهروندان در یکی از محله‌های شهرستان خرامه، بلافاصله مأموران پلیس امنیت عمومی به محل اعزام شدند.

وی افزود: بلافاصله اقدامات تخصصی پلیس برای دستگیری متهم متواری آغاز شد که در نهایت با تلاش‌های صورت گرفته مخفیگاهش در یکی از روستاهای اطراف شهرستان شناسایی و در عملیات ضربتی پلیسی دستگیر شد.

فرمانده انتظامی خرامه با بیان اینکه تلاش در خصوص کشف سلاح استفاده شده ادامه دارد، بیان کرد: متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد. جامعه به هیچ وجه جولانگاه اوباش و مجرمان نخواهد بود و پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت مردم کنند، مقتدرانه و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402090201181
  • خبرنگار :