مدیرکل امور عشایر استان:

۶۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کهگیلویه و بویراحمد توسط عشایر تولید می شود

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز این استان توسط عشایر تولید می شود.

فضل الله آذرفر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: ۳۵ درصد صنایع دستی شامل جاجیم، گلیم و گبه معادل ۱۰هزارمتر مربع از سوی عشایر تولید و به بازار عرضه شده است.

وی اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۲هزار خانوار عشایری با جمعیت بالغ بر ۷۲ هزار نفر دارد، در واقع ۱۰ درصد جمعیت استان را عشایر تشکیل می‌دهد.

مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: عشایر این استان دارای یک میلیون و ۱۰۰ هزار راس دام سبک و ۹هزار راس دام سنگین هستند.

آذرفر تصریح کرد: ۶۰درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان توسط عشایر تامین می‌شود و همچنین ۵۰ تن تولیدات دامی مختلف توسط این قشر زحمت کش تولید می‌شود.

وی بیان کرد: ۲۷ درصد محصولات زراعی و ۱۷ درصد محصولات باغی استان توسط قشر عشایر تولید می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402092115030
  • خبرنگار :