استاندار ایلام:

حاج قاسم فاتح قلب‌ها است

استاندار ایلام گفت: امروز محبوبیت بی‌بدیل این مجاهد فی‌سبیل‌الله در بین ملت‌های آزاده‌ی جهان به حدی است که باید اذعان داشت که حاج قاسم قبل از این‌که پیروز میدان‌ها شود، فاتح قلب‌ها شده است.

دکتر «حسن بهرام‌نیا» در پیامی به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی آورده است: در سالگرد شهادت سرار دل‌ها،  دل‌های عاشق حریت و انسانیت دگربار به جوش و خروش آمده تا تداعی‌گر عظمت و شکوه آن سرباز بی‌ادعای جبهه‌ی حق در برابر جهان کفر باشد.

در ادامه این پیام آمده است: سردار آزاده‌ای که با گفتار، منش و کردار خود، بنیان‌گذار یک مکتب پویا شد که امروز به گنجینه‌ی ارزشمندی برای عصر حاضر مبدل شده و باید این گفتمان و منش به طور خاص به نسل‌های بعدی نیز معرفی و منتقل شود.

بهرام‌نیا ادامه داد: امروز محبوبیت بی‌بدیل این مجاهد فی‌سبیل‌الله در بین ملت‌های آزاده‌ی جهان به حدی است که باید اذعان داشت که حاج قاسم قبل از این‌که پیروز میدان‌ها شود، فاتح قلب‌ها شده است.

وی تاکید کرد: حاج قاسم مرد میدان مبارزه با استکبار جهانی و نیروهای نیابتی آن چون داعش و تروریست‌های تکفیری بود. او که روز روشن داعش پلید را نابود کرد، در شب هنگام و در دل تاریکی، توسط شقی‌ترین افراد روی زمین در خاک یک کشور دیگر، مظلومانه ترور می‌شود و به شهادت می‌رسد تا بار دیگر ددمنشی و رسوایی آمریکایی‌ها در منطقه آشکار گردد.

استاندار ایلام در پایان این پیام آورده است: ضمن گرامی‌داشت روز جهانی مقاومت و یاد و خاطره‌ی سردار سرافراز شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران وفادارش، چهارمین سالگرد شهادت مظلومانه‌ی این سردار رشید را به پیشگاه مقام معظم‌رهبری(مدظله‌العالی)، ملت بزرگ ایران اسلامی به ویژه مردم فهیم، انقلابی و شهیدپرور استان ایلام تسلیت می‌گویم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۳ دی ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402101308744
  • خبرنگار : 50126