شهرستان سیب و سوران قطب تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان می‌شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیب و سوران از سرعت توسعه مرغداری‌های سیب و سوران در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: تا قبل ازآغاز بکاردولت سیزدهم، تعداد مرغداری‌های این شهرستان ۱۲واحد به ظرفیت ۲۴۰هزار قطعه بود، اما با شروع دولت سیزدهم با رفع موانع و همت بخش خصوصی، تعداد ۲۲واحد مرغداری جدید به ظرفیت ۴۹۰هزار قطعه احداث و وارد مدار تولید شدند.

محمد حنیف سپاهی در بازدید امروز، جمعه، ۱۳ بهمن استاندار از واحدهای مرغداری این شهرستان افزود:تعداد ۱۸ واحد مرغداری جدید به ظرفیت یک میلیون و سیصد هزار قطعه در حال ساخت داریم که با سرعت در حال تکمیل شدن هستند.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با تکمیل و راه‌اندازی این واحدها سیب و سوران به هاب تولید مرغ در جنوب استان سیستان و بلوچستان تبدیل خواهدشد.

سپاهی تصریح کرد: در راستای تکمیل زنجیره تولید مرغ، صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته از جمله کشتارگاه صنعتی طیور، کارخانه خوراک طیور و کارخانه تولید جوجه یک‌روزه در دست احداث است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران گفت: با راه‌اندازی واحدهای جدید مرغداری، سیب سوران در تولید گوشت مرغ خودکفا شده و مازاد تولید مرغ را به سایر شهرستان‌های استان صادر می‌کند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402111309707
  • خبرنگار :