فرماندار اندیمشک:

مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات، شاهد حل مشکلات خواهند بود

فرماندار اندیمشک با بیان اینکه حضور حداکثری در انتخابات موجب تشکیل یک مجلس منسجم و قوی می‌شود، گفت: مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات می‌توانند شاهد حل مشکلات فعلی خود باشند.

یوسف زمانی اصل در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با تدابیر و صحبت‌های مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سطح کشور و استان خوزستان، انتخابات خوبی برگزار خواهد شد.

وی افزود: جلسات خوبی با رای اولی‌ها، متنفذین و ریش سفیدان، بانوان، ورزشکاران، هیات‌های امنای مساجد، مداحان و ... برگزار شده است و با توجه به حضور مردم در سخنرانی‌های کاندیداها، اندیمشک از نظر انتخابات جزو شهرهایی از استان خوزستان و کشور خواهد بود که مردم حضور حداکثری در انتخابات خواهند داشت.

فرماندار اندیمشک گفت: مقام معظم رهبری فرموده که انتخابات، مساوی نظام است و بنابراین با انتخاباتی که منجر به تشکیل یک مجلس قوی شود، مشکلات مردم کاهش می‌یابد. 

بیشتر: 

مشارکت مردم در انتخابات، جزو ذات جمهوری اسلامی است  

حضور مردم در انتخابات به حل مشکلات کشور می‌انجامد  

تامین امنیت نظام جمهوری اسلامی با حضور حداکثری مردم در انتخابات  

وی بیان کرد: ما دنبال این هستیم که مشکلات و نارضایتی‌های مردم را حل کنیم؛ حضور حداکثری در انتخابات موجب تشکیل یک مجلس منسجم و قوی می‌شود تا با قوت در خدمت مردم باشد.

زمانی اصل با اشاره به اندیشیدن تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات، عنوان کرد: مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات می‌توانند شاهد حل مشکلات فعلی خود باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402120804607
  • خبرنگار : 50225