رئیس شورای هماهنگی تبلیغات بوشهر تاکید کرد

زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای خدمت در بوشهر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر از لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای خدمت در بوشهر خبرداد.

حجت‌الاسلام جمالی روز دوشنبه در  جلسه کمیته تخصصی شهدا و ایثارگران ستاد بزرگداشت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، شهید خدمت با تأکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه آیت‌الله شهید رئیسی، گفت: برنامه‌های این ستاد باید بازتابی از روحیه ایثار، مقاومت و وفاداری به آرمان‌های شهدا باشد.

مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر نیز در این نشست  با اشاره به نقش محوری خانواده های شهدا و ایثارگران در ترویج فرهنگ ایثار، افزود: حمایت از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی که گفتمان شهید و شهادت را تبیین می‌کنند، از اولویت‌های این کمیته است.

این نشست با محوریت بررسی طرح‌های پیشنهادی شامل برگزاری یادواره‌های شهیدان، روایتگری ایثارگران، و برنامه‌های آموزشی در سطح مدارس و دانشگاه‌ها همراه بود.

ستاد بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی در استان بوشهر با تشکیل کمیته‌های تخصصی، می‌کوشد تا مراسمی پرشکوه و متناسب با مقام والای این شهید والامقام را سازماندهی کند.

کمیته تخصصی شهدا و ایثارگران ستاد بزرگداشت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، شهید خدمت، با حضور برخی مسئولان استانی در بوشهر برگزار شد. در این نشست که با هدف برنامه‌ریزی و هماهنگی برای مراسم‌های گرامیداشت مقام شامخ شهدا و ایثارگران استان برگزار شد، حجت‌الاسلام یوسف جمالی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر و غلامپور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان حضور داشتند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404020805409
  • خبرنگار : 50963