آماده‌باش ۹۰ آتش‌نشان کرمانشاهی در پی هشدار بارندگی شدید

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری کرمانشاه از آماده باش ۹۰ آتش‌نشان در پی هشدار بارندگی شدید در سطح شهر کرمانشاه خبر داد.

آتشپاد سعید قادری با اشاره به اعلام وضعیت سطح نارنجی و شروع فعالیت موج بارشی از روز دوشنبه ۱۷ آذر در سطح استان گفت: در پی فعالیت این موج شاهد بارش‌های گسترده در سطح استان و شهر کرمانشاه خواهیم بود و در همین راستا آتش نشانی کرمانشاه به حالت آماده باش ویژه درآمده است.

وی افزود: نیروهای آتش نشانی در طول سال آماده باش هستند، اما در شرایط بارندگی با آماده‌سازی تجهیزات آبگیری در شرایط آماده‌باش ویژه قرار می‌گیرند.

قادری تصریح کرد: هم اکنون ۹۰ آتش نشان در سطح شهر کرمانشاه در آماده باش کامل هستند و آماده خدمت رسانی به همشهریان می‌باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی آتش‌نشانی در روز دوشنبه ۱۷ آذر، قادری اضافه کرد: در کنار تجهیزات موتورپمپ و کف‌کش، خودروهای آتش نشانی با یدک‌کش جهت کمک به خودروهای گرفتار در آب‌گرفتگی‌های احتمالی نیز در سطح شهر حضور خواهند داشت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404091710795
  • خبرنگار :