سرهنگ ناصر شکری ۱۷ آذر در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: ساخت و ساز غیرمجاز در عرصه و حریم قلعه تاریخی اولتان پارسآباد با اقدام به موقع یگان حفاظت میراث فرهنگی و با هماهنگی دادستان شهرستان پارسآباد قلع و قمع شد.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل افزود: در این اقدام براساس دستور دادستان شهرستان پارسآباد تمامی مستحدثات و ساخت و ساز انجام شده در حریم قلعه اولتان تخریب شد.
وی تاکید کرد: قلعه تاریخی اولتان یک اثر ثبت ملی است و هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در عرصه و حریم این اثر تاریخی مانند سایر آثار تاریخی ممنوع بوده و قطعا یگان حفاظت میراث فرهنگی با هماهنگی سایر نهادهای امنیتی و انتظامی از چنین اقداماتی جلوگیری خواهد کرد.
شکری ادامه داد: همراهی و همکاری نهادهای مرتبط و اهالی استان در شناسایی هرگونه تعرض به آثار تاریخی استان از اهمیت ویژهای برخوردار است و از عموم هماستانیها درخواست میکنیم درصورت مشاهده چنین مواردی به یگان حفاظت میراث فرهنگی یا نیروهای انتظامی و امنیتی اطلاع دهند.
انتهای پیام