رئیس مرکز مدیریت راه‌های استان خبر داد

بارش باران و برف در ۱۳ محور فارس/ تمام راه‌ها باز هستند

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس از بارش برف هم‌اکنون در دو محور و بارش باران در ۱۱ محور استان خبر داد.

امین بنایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در تشریح آخرین وضعیت شرایط جوی محورهای فارس در ساعت ۱۳ امروز جمعه، ۲۱ آذر گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه‌های هوشمند جاده‌ای و گزارشات اعلام شده از همکاران راهداری مستقر در محورها، در حال حاضر بارش برف در محورهای سپیدان به اقلید و سپیدان به یاسوج داریم.

وی افزود: همچنین هم‌اکنون شاهد بارش پراکنده باران در محورهای منتهی به شیراز، کازرون، کوه‌چنار، نورآباد، رستم، کوار، خرامه، ارسنجان، مرودشت، پاسارگاد و سده هستیم. 

بنایی با بیان اینکه همچنین مه‌گرفتگی در محورهای امامزاده اسماعیل، محور جدید کازرون و دشت آزادگان وجود دارد، گفت: سایر محورهای استان تمام ابری همراه با وزش باد گزارش شده است. 

وی با تصریح اینکه تمام محورهای فارس باز هستند، ادامه داد: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی راهداران، هیچ‌گونه انسدادی در هیچ محوری نداشتیم.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس در عین حال از مردم خواست تا هنگام تردد جاده‌ای احتیاط لازم را به عمل آورده و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند. 

انتهای پیام 

  • جمعه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404092113816
  • خبرنگار : 50649