تقویت سامانه‌های بارشی / هشدار نسبت به آبگرفتگی معابر در هرمزگان

کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان از فعالیت متناوب و تقویت‌شونده سامانه‌های بارشی در استان خبر داد و نسبت به بروز ناپایداری‌های شدید جوی و دریایی، آبگرفتگی معابر و اختلال در تردد هشدار داد.

مجتبی حمزه‌نژاد اظهار کرد: تا ظهر امروز یکشنبه ۲۳ آذر در بیشتر نقاط استان رگبار باران، رعدوبرق، گاه تگرگ و تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود و در ساعات بعدازظهر و شب، تمرکز بارش‌ها بیشتر در مناطق شرقی استان خواهد بود.

وی افزود: دریا نیز تحت تأثیر افزایش سرعت بادهای شمال‌غربی تا جنوب‌غربی نسبتاً مواج است و لازم است تمهیدات لازم در بنادر اندیشیده شود؛ همچنین شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری کنند.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان با اشاره به تضعیف موقت بارش‌ها گفت: از بامداد فردا دوشنبه ۲۴ آذر تا بعدازظهر، افزایش و گذر ابر در آسمان استان پیش‌بینی می‌شود و بارش مؤثری نخواهیم داشت.

حمزه‌نژاد ادامه داد: از فرداشب فعالیت سامانه بارشی دوم از سمت غرب استان آغاز می‌شود و طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ این سامانه نسبت به موج فعلی از مقادیر بارشی بیشتری برخوردار است و می‌تواند موجب آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و اختلال در ترددهای دریایی و هوایی شود.

وی همچنین از فعالیت موج بارشی سوم با شدت بسیار بیشتر خبر داد و گفت: از روز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده، این سامانه در جنوب کشور و استان هرمزگان فعال خواهد شد و با توجه به حجم قابل ملاحظه بارش‌ها و احتمال تأثیر سیلاب حتی در استان‌های همجوار، ضرورت دارد تمهیدات ویژه‌ای در این زمینه اتخاذ شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان با تأکید بر رعایت توصیه‌های ایمنی تصریح کرد: در این مدت از رفت‌وآمدهای غیرضروری جاده‌ای و روستایی، صعود به ارتفاعات و چرای دام خودداری شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی هرمزگان، در روز یکشنبه ۲۳ آذر حمزه‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: طی این دوره، کاهش دمای بیشینه و افزایش رطوبت نسبی در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404092314904
  • خبرنگار : 50673