پیش‌بینی بارش برف و باران در قزوین

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۵ و ۲۶ آذر) بارش باران و برف را در سطح منطقه خواهیم داشت، این بارش‌ها در ارتفاعات استان به‌ صورت برف هستند و وزش باد نیز باعث ایجاد پدیده کولاک همراه با کاهش محسوس دما خواهد شد.

مهدی آخوندی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی چند روز آینده استان قزوین به‌طور متناوب تحت تأثیر امواج تراز میانی جو قرار خواهد گرفت که پیامد آن آسمانی نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و برای ساعات بعدازظهر نیز در برخی از مناطق احتمال بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۵ و ۲۶ آذر با شمالی شدن سوی جریانات و همراهی آن با امواج تراز میانی جو حاصل از سامانه بارشی، بارش باران و برف را در سطح منطقه خواهیم داشت، این بارش‌ها در ارتفاعات استان به‌صورت برف هستند و وزش باد باعث ایجاد پدیده کولاک نیز خواهد شد. 

این کارشناسی هواشناسی عنوان کرد: به لحاظ دمایی هم طی این مدت استقرار هوای سرد را در استان خواهیم داشت و برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه وزش بادهای شمالی موجب کاهش محسوس دما خواهد شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404092315142
  • خبرنگار : 50552