سامانه سوم بارشی، بارش‌های سنگین در انتظار هرمزگان

مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان از تداوم فعالیت سامانه‌های بارشی در استان طی روزهای آینده خبر داد و گفت: سامانه سوم بارشی، سامانه‌ای پرقدرت است که در بازه زمانی کوتاه، بارش‌های سنگینی را در سطح استان به همراه خواهد داشت.

مجید بیجندی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری جلسه ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان به ریاست استاندار هرمزگان در اداره‌کل هواشناسی، اظهار کرد: در این نشست، آخرین وضعیت هشدارهای هواشناسی و سامانه‌های جوی فعال در استان تشریح شد.

وی افزود: فاز دوم سامانه جوی که از امروز چهارشنبه ۲۶ آذر فعال شده، تا بعدازظهر در نیمه غربی و مرکزی استان اثرگذار است و از بعدازظهر امروز تا میانه پنجشنبه ۲۷ آذر، فعالیت خود را در نیمه شرقی استان ادامه خواهد داد و بارش‌های مناسبی را به همراه دارد.

مدیرکل هواشناسی هرمزگان ادامه داد: این فاز از سامانه جوی، حوالی ظهر فردا به‌تدریج تضعیف و متوقف می‌شود، اما از ساعات ابتدایی روز جمعه ۲۸ آذر و حتی اواخر وقت پنجشنبه۲۷ آذر، سامانه سوم و پرقدرتی وارد استان خواهد شد.

بیجندی با تأکید بر ماهیت این سامانه گفت: سامانه سوم، تمام مناطق استان هرمزگان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به دلیل شدت بالای بارش و سرعت عبور سامانه، شاهد بارندگی‌های قابل توجه در یک بازه زمانی کوتاه خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تا اواخر وقت روز جمعه ۲۸ آذر در استان فعال خواهد بود و پس از آن استان را ترک می‌کند، اما در اوایل هفته آینده، به‌ویژه یکشنبه ۳۰ آذر همچنان بارش‌های پراکنده و نقطه‌ای در سطح استان محتمل است.

مدیرکل هواشناسی هرمزگان همچنین از ورود سامانه جوی دیگری در روز یکشنبه ۳۰ آذر خبر داد و گفت: سامانه بعدی بیشتر با وزش باد و کاهش دما همراه خواهد بود که می‌تواند موجب بروز پدیده سرمازدگی شود.

بیجندی با هشدار به کشاورزان، به‌ویژه صیفی‌کاران و جالیزکاران، اظهار کرد: کشاورزان بخصوص در مناطق شمالی و شرقی استان، با توجه به کاهش دما و احتمال سرمازدگی، حتماً تدابیر لازم برای حفاظت از محصولات کشاورزی خود را اتخاذ کنند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404092617778
  • خبرنگار : 50673