سخاوت خیرخواه شنبه ۲۹ آذر در مراسم افتتاح واحد تولیدی در شهرستان خوی گفت: با افتتاح این واحد برای ۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده که تا یک ماه آینده به ۳۸۰ نفر افزایش می یابد و این واحد صنعتی با سرمایهگذاری صددرصد خارجی تاسیس خود را از خردادماه سال جاری آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه این واحد قابلیت توسعه دارد، اظهار کرد: به گفته سرمایهگذار، در صورت تأمین نیروی کار، تعداد شاغلان این مجموعه از ۳۰۰ نفر به ۶۵۰ نفر با اجرای طرح توسعه خط کامل پروپیلن افزایش خواهد یافت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی صادراتمحور بودن را یکی از مزیتهای اصلی این واحد صنعتی عنوان کرد و گفت: این ویژگی نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه و افزایش ارزآوری خواهد داشت.
خیرخواه در ادامه با تشریح وضعیت صنعتی شهرستان خوی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۰ واحد صنعتی فعال در این شهرستان وجود دارد که حدود ۷ هزار نفر در بخش صنعت مشغول به کارند. همچنین ۲۲۵ فقره جواز تأسیس جدید در خوی صادر شده است.
وی افزود: شهرستان خوی پس از ارومیه، دومین شهرستان آذربایجان غربی از نظر تعداد واحدهای صنعتی به شمار میرود.
خیرخواه همچنین از وجود حدود ۶۰ واحد معدنی دارای پروانه اکتشاف؛ گواهی کشف و پروانه بهره برداری در شهرستان خوی خبر داد و افزود: در حوزه مرزنشینی نیز ۲۹ هزار نفر مرزنشین در این شهرستان ساکنند.
انتهای پیام