به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی علاءالدین با بیان اینکه تاکنون کمبود قابلتوجهی در تأمین تجهیزات پزشکی مراکز درمانی دولتی گزارش نشده است، در عین حال گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات از سوی سازمان هدفمندی یارانهها و بیمهها، توان مالی بیمارستانها را بهشدت کاهش داده است.
وی افزود: در صورت تداوم این روند، برخی بیمارستانها ممکن است به دلیل کمبود نقدینگی، امکان خرید تجهیزات پزشکی خاص را نداشته باشند و بیماران برای تأمین این اقلام به شرکتها ارجاع داده شوند.
علاالدین تأکید کرد: پرداخت بهموقع مطالبات و ایجاد جریان پایدار نقدینگی، نقش کلیدی در استمرار خدمات درمانی و جلوگیری از تحمیل هزینه به بیماران دارد.
به گزارش سازمان غذا و دارو، وی در پایان گفت: تقویت توان شرکتهای تأمینکننده از طریق تسهیلات ارزی و ریالی در کنار پرداخت مدون به بیمارستانها، ضامن پایداری زنجیره تأمین تجهیزات پزشکی است.
انتهای پیام