به گزارش ایسنا، حجت الاسلام قمی- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی- عصر امروز (یکم دی) در چهارمین رویداد ملی بانوان بهشت که با هدف تجلیل و تکریم از بانوان پیشکسوت عرصه هیات، شاعران و ستایشگران اهل بیت(ع) در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شددر سخنان کوتاهی با اشاره به جایگاه مداحان و ستایشگران گفت: همه توصیفات جذاب و شیرینی که رهبری در دیدار با مداحان فرمودند، در مداحان ما است. شان و منزلت شما و برکت روایتهای وجودی اهل بیت، مرتبت بالایی است که شما دارید.
وی ابراز کرد: رهبری فرمودند که اساس برنامه راهبردی اسلام، تبیین است که موجب رشد و سعادت و خانواده متعالی می شود و شما ستایشگران در این برنامه راهبردی اسلام فعال هستید.
قمی گفت: امروز برترین مجاهدتها برای کسانی که درجنگ روایتها فعال باشند نوشته می شود زیرا که آنها روایتگر نهضت حق و مکتب حق هستند و لازم است از این مجاهدان تقدیر کنیم.
در ادامه این نشست حجت الاسلام مهدی خداجویان- مدیرعامل بنیاد دعبل خزایی- با اشاره به فعالیت ۲۰ ساله بنیاد دعبل خزایی یرای خدمت به مداحان و ستایشگران اهل بیت(ع) و هیات داری، گفت: در این سالها این تجربه را کسب کرده ایم که زمان تنها کارکردن گذشته است و اینکه هرمجموعه ای، هیأتی و تشکلی و خیری برای تعظیم شعائر تنهایی کار کند، به پایان رسیده است.
مدیرعامل بنیاد دعبل خزایی افزود: این بنیاد دیگر نباید تنها در مقام خادمی جریان هیات فعالیت کند، بلکه باید در مقام جریان سازی، تسهیل کننده امور جریان هیات و خادم خادمان سیدالشهدا(ع) بایستد و فعالیتهای جریان ستایشگری و هیات و بزرگان ستایشگری را مدیریت میدان کند.
وی ادامه داد: امروز جریان هیات به عنوان جریان زیست بوم فرهنگی و اجتماعی و به عنوان کسانی که تجربه زیسته خادمان را دارند، باید در محور و مدار خدمت بیاست و خودش حرکت زیست بوم را اداره کند.
خداجویان ابراز کرد: تلاش ما در این راستا بوده است که خدمات بنیاد تنها به ارائه خدمات متداولی نظیر بیمه و ... محدود نشود بلکه دامنه فعالیتها گسترش یابد و مواجهه بنیاد با جامعه ستایشگری بهویژه پیشکسوتان این عرصه مبتنی بر درک صحیح جایگاه، شأن و منزلت آنان باشد.
مدیرعامل بنیاد دعبل خزایی گفت: حضورمان در مجالس اهل بیت(ع) را وامدار بانوان و مادران هستیم زیرا که بخش قابل توجهی از شکلگیری هویت هیأتی جامعه، بهویژه در کودکی مرهون تلاش بانوانی است که در مجالس خانگی، روضهها و هیئات بانوان، مفاهیم دینی و محبت اهل بیت(ع) را در ناخودآگاه نسلها نهادینه کردند ومداحان و ستایشگران بزرگ، اولین هیات داری را در آغوش مادران شروع کردند و بنیاد دعبل امروز به تعظیم این هیات داران ایستاده است.
وی با اشاره به سخنان رهبری در جمع مداحان گفت: جریان هیات باید حالت تهاجمی در برابر دشمن داشته باشد و مادران جامعه ایمانی و جریان زیست هیات باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که حضور فرزندان ما بر اساس سبک زندگی اسلامی در این مجالس رونق یابد، در این صورت است که با بحران مواجه نخواهیم بود و بلکه به دشمن حمله نیز خواهیم کرد.
در ادامه این مراسم نشان «فضه» به بتول طاهری، مداح اهل بیت و خواهر برادران طاهری اعطا شد.
در ادامه این مراسم از ۱۴ بانوی خادمه هیأتهای تهران به شرح زیر تجلیل شد:
۱ - پروانه محمودی
۲ - حشمت سادات تهرانی
۳ - بتول طاهری
۴ - عذرا کریمی ضیا
۵ - سیده فاطمه صحت
۶ - زهره عُوض
۷ - مریم محمدی
۸ - صدیفه علیئی
۹ - کلثوم عاکفی
۱۰ - فاطمه گنجی
۱۱ - زهرا مهرخاوران
۱۲ - عشرت مشهدی
۱۳ - حمیده عبدالرحیم
۱۴ - طاهره ناطقی نیا
انتهای پیام