معاون جهاد کشاورزی استان مطرح کرد

تلاش برای افزایش سهم ارزش صادرات محصولات خرما در فارس

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به برگزاری هشتمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی خرما طی روزهای ۳۰ دی تا سوم بهمن در شیراز از تلاش برای افزایش سهم ارزش صادرات محصولات و خدمات خرما در این استان خبر داد.

کاووس همتی سه‌شنبه دوم دی در جلسه هماهنگی هشتمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی خرما (۲۰۲۶ Datex) در شیراز گفت: هشتمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی خرما (۲۰۲۶ Datex) در راستای اجرای برنامه هفتم پیشرفت کشور و با رویکرد توسعه صادرات، امنیت و سلامت غذایی و ارزش‌آفرینی در زنجیره صنعت خرما، از ۳۰ دی‌ تا سوم بهمن‌ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان فارس برگزار می‌شود.

وی افزود: این نمایشگاه با هدف معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان داخلی، تکمیل زنجیره ارزش، تولید، فرآوری و تجاری‌سازی محصولات و خدمات حوزه خرما برگزار خواهد شد.

همتی اظهار کرد: با توجه به جایگاه استان فارس در تولید خرما، این رویداد تخصصی با تاکید بر امنیت غذایی، بستری مناسب برای توسعه بازارهای منطقه‌ای و جهانی و افزایش سهم ارزش صادرات محصولات و خدمات خرما فراهم می‌کند.

وی افزود: در حاشیه برگزاری این نمایشگاه بین المللی، مجموعه‌ای از کارگاه های آموزشی، نشست‌ها و پنل‌های تخصصی و راهبردی برگزار می‌شود که با هدف ارتقاء سطح دانش و هم‌افزایی در بخش تولید، صنعت و فناوری خرما، شناسایی بازارهای هدف صادراتی، توسعه روابط تجاری و بررسی چالش‌های پیش‌رو و ارائه راهکارهای اثربخش برگزار خواهد شد. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در پایان از تمامی فعالان صنعت خرما، تولیدکنندگان، صادرکنندگان، فناوران، شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای مشارکت در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی خرما (۲۰۲۶ Datex) دعوت کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404100201326
  • خبرنگار : 50649