آیت الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی بهترین راه مبارزه با هجمه های فرهنگی است

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی بهترین راه مقابله با هجمه های فرهنگی است.

به گزارش ایسنا آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه) این شورا به بیان اهمیت ماه‌های پربرکت رجب، شعبان و رمضان پرداخت و بر لزوم بهره‌مندی از فرصت‌های معنوی تأکید کرد.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به آغاز ماه رجب، این ماه را به همراه ماه‌های شعبان و رمضان، یک فرصت بی‌بدیل و مسیری برای سیر و سلوک معنوی و ایجاد ظرفیت برای رشد و تعالی انسان توصیف کرد.

دبیر شورای نگهبان با گرامی‌داشت فرارسیدن این ماه سرشار از رحمت الهی، گفت: امیدوارم که برکات این ماه عزیز نصیب جامعه و به ویژه جوانان شود.


آیت‌الله جنتی ادعیه هویت‌ساز ماه رجب را گنجینه‌های ارزشمندی برای ایجاد و تقویت نگاه توحیدی دانست و تصریح کرد: آنان که از سرمایه معنوی ارزشمند بهره می‌برند، مخاطبان ندای «این‌الرجبیون» می‌شوند.

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود، سالروز شهادت امام هادی (ع) را تسلیت گفت و خاطر نشان کرد: این امام بزرگوار با سیره هوشمندانه مبارزه خویش و با حرکتی آینده‌نگر، در سخت‌ترین شرایط، از کمترین فرصت‌ها بهره بسیار برد و خیلی از تهدیدها را به فرصتی برای گسترش آموزه‌های ناب اسلامی تبدیل کرد.

جنتی، نهضت علمی امام هادی (ع) را کلیدی برای نجات جامعه اسلامی دانست و گفت: امام هادی (ع) مجاهدانه وارد عرصه روشنگری و تبیین شدند و با این نهضت علمی که در قالب حضور در مناظره‌های علمی و پاسخ‌گویی به شبهه‌های اعتقادی و تربیت شاگردان برجسته صورت گرفت، جامعه اسلامی را از خطر رسوخ اندیشه‌های انحرافی نجات دادند.

جنتی مهم‌ترین درس از سیره تبلیغی امام دهم (ع) را آگاه‌سازی و قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی جامعه دانست و تصریح کرد: بهترین راه مبارزه با شبهات اعتقادی همین است؛ زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404100302040
  • خبرنگار : 71560