فرمانده سپاه امام رضا(ع): بسیج فرمول همه‌جانبه حل مسائل کشور است

فرمانده سپاه امام رضا بسیج را فرمول همه‌جانبه حل مسائل کشور دانست و گفت: مدیران باید از این ظرفیت عظیم در مسیر خدمت به مردم استفاده کنند.

سیدهاشم غیاثی در جمع اعضای مجمع و کارگروه‌های بسیج شهرستان سبزوار، اظهار کرد: انقلاب اسلامی نعمتی الهی و زمینه‌ساز نهضت ظهور است و امروز ما در عصر غیبت، در حال تمرین ولایت‌پذیری هستیم.

وی با اشاره به نقش تعیین‌کننده ولایت فقیه در عبور کشور از بحران‌ها، اضافه کرد: آنچه امروز جمهوری اسلامی را از بن‌بست‌ها عبور داده، تبعیت از ولی فقیه و اتکای به ظرفیت‌های داخلی بوده است و نمونه روشن آن مدیریت مقتدرانه فرماندهی کل قوا در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه بود که دشمن را در کوتاه‌ترین زمان وادار به عقب‌نشینی کرد.

فرمانده سپاه امام رضا با بیان اینکه دغدغه‌ها، مطالبات و انتقادات دلسوزانه قابل احترام است، افزود: اما حل مسائل مردم بدون برنامه‌ریزی، اندیشه‌ورزی و بانک مسائل امکان‌پذیر نیست. انتظار می‌رود کارگروه‌ها با تمرکز بیشتر، مسائل اولویت‌دار شهرستان را احصا کرده و با ارائه راهکارهای قابل اجرا، به تصمیم‌سازی در سطح استان کمک کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه امام رضا (ع)، غیاثی همچنین بسیج را فرمول همه‌جانبه حل مسائل کشور دانست و تأکید کرد: بزرگ‌ترین سرمایه بسیج، نیروی انسانی متعهد، متخصص و دغدغه‌مند است و مدیران باید از این ظرفیت عظیم در مسیر خدمت به مردم استفاده کنند.

وی با اشاره به سه محور جهاد تبیین، جهاد امیدآفرینی و جهاد خدمت به‌عنوان رویکرد سال جاری سپاه استان، بیان کرد: خروجی مجامع باید به حل واقعی مسائل مردم منجر شود تا اعتماد، انگیزه و حضور فعال بسیجیان بیش از پیش تقویت گردد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ دی ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404100302250
  • خبرنگار : 50405