پیش‌بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و بزرگ استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز و فردا ۴ و ۵ دی‌ ماه جو پایداری در بیشتر مناطق خوزستان برقرار است و در این روزها پدیده غالب، مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی به ویژه در جاده‌های مواصلاتی و مناطق جنوبی، جنوب غربی و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و بزرگ استان خواهد بود.

وی افزود: از شنبه ۶ دی‌ ماه استان خوزستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرد که به ویژه از یکشنبه تا سه‌شنبه در بیشتر نقاط استان سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط تا نسبتا شدید همراه تندبادهای لحظه‌ای، کاهش دما به ویژه بعد از بارندگی، بارش برف در ارتفاعات، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و مه گرفتگی به ویژه پس از بارندگی خواهد شد.

سبزه‌زاری ادامه داد: شمال خلیج فارس نیز از اواخر وقت شنبه تا اواخر وقت یکشنبه مواج و متلاطم و همراه با رگبار و رعد و برق است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۲۳.۶  و ایذه با ۰.۲- درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۰.۹ و ۹.۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404100402502
  • خبرنگار : 50225