فرمانده جدید سپاه ناحیه شهرستان آستارا معرفی شد

سرهنگ قاسم حسن بیگی، به عنوان فرمانده جدید سپاه ناحیه شهرستان مرزی بندر آستارا معرفی شد.

مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه ناحیه آستارا امروز یکشنبه هفتم دی با حضور سردار الیاس کوثری، جانشین فرمانده سپاه قدس استان گیلان، سرهنگ گودرز فرضیایی مسئول انتصابات سپاه قدس گیلان، فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین شهرستان و بسیجیان در محل سپاه ناحیه آستارا برگزار شد.

سردار الیاس کوثری، جانشین فرمانده سپاه قدس استان گیلان در این آیین با تجلیل از نقش تاریخی گیلان در دفاع از مرزهای کشور، بر ضرورت اتحاد ملی در برابر دشمنان و تداوم تفکر بسیجی تأکید و تصریح کرو: اسرائیل جنایتکار هرگز در بخش نظامی نمی‌تواند اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد.

وی با اشاره به جایگاه ممتاز استان گیلان در دفاع از مرزهای کشور افزود: رزمندگان از استان گیلان در دوران دفاع مقدس و همچنین مدافعان حرم با جان و دل و با اعتقاد راسخ و با کیلومترها فاصله از گیلان تا خط مقدم برای اسلام و وطن جنگیدند.

جانشین سپاه قدس استان گیلان افزود: استان گیلان سابقه طولانی در مقاومت دارد، از مقابله با نیروهای بیگانه در جنگ جهانی دوم تا دفاع مقدس و سردار سلیمانی نیز بارها به نقش استان گیلان در پشتیبانی از محور مقاومت افتخار می‌کرد.

وی در ادامه به توانمندی‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران اشاره و اظهار کرد: تفکر بسیجی در کشور همچنان ادامه دارد و در جنگ ۱۲ روزه ما شاهد فرود موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ایمان پاسداران به قلب دشمن بودیم.

سردار کوثری بر ضرورت اتحاد ملی در مقابل دشمنان تأکید و تصریح کرد: دشمن در تلاش است تا بی‌اعتمادی در جامعه را افزایش دهد و در کنار مباحث مهم فرهنگی، قصد بر هم زدن آرامش کشور را دارد.

وی تغییر شیوه‌های دشمن، جنگ امروز علیه جمهوری اسلامی ایران را جنگی فرهنگی دانست و گفت: دشمن برای دستیابی به اهداف خود، تلاش می‌کند با ابزارهای فرهنگی به باورها و ارزش‌های جامعه اسلامی آسیب بزند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات سرهنگ پاسدار بهزاد قنبری فرمانده پیشین سپاه آستارا تجلیل و سرهنگ قاسم حسن بیگی، به عنوان فرمانده جدید سپاه ناحیه آستارا معرفی شد. سرهنگ پاسدار بهزاد قنبری، فرمانده سابق سپاه ناحیه آستارا نیز به عنوان مسئول آماد و پشتیبانی سپاه قدس استان گیلان منصوب شد.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404100704338
  • خبرنگار : 50532