تجلیل از پاراتکواندوکار طلایی بازی‌های آسیایی دبی در سمنان

در آیینی با حضور اعضای شورای شهر سمنان از قهرمان پاراتکواندو بازی‌های آسیایی دبی در سمنان قدردانی شد.

عباسعلی طالب بیدختی -رئیس کمیسیون ورزشی شورای اسلامی شهر سمنان در مراسم قدردانی از امیرحسین علیزاده -قهرمان پاراتکواندو و دارنده مدال طلای بازی‌های پاراآسیایی دبی ۲۰۲۵- که در محل شورای شهر سمنان برگزار شد، اظهار کرد: اراده‌ی ورزشکار، همراهی خانواده، کیفیت مربی، همیاری هیئت ورزشی و وجود حامیان مالی حلقه‌های موفقیت یک ورزشکار هستند.

وی بر لزوم توجه بیشتر به ورزش قهرمانی تاکید و خاطرنشان کرد: متأسفانه حمایت فدراسیون‌ها از قهرمانان کافی نیست.

رئیس کمیسیون ورزش شورای شهر سمنان از برنامه‌ریزی این کمیسیون برای حمایت از قهرمانان و مدال‌آوران سمنانی خبر داد و افزود: انتظار می‌رود که مسئولان حمایت بیشتری از افتخارآفرینان ورزش شهر داشته باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری سمنان در دوشنبه هشتم دی، وی یادآوری کرد: کمیسیون ورزشی شورای شهر پیش از اعزام این ورزشکار با کمک مالی، زمینه‌ی حضور کیفی‌تر این پاراتکواندو کار را در این رویداد بین‌المللی فراهم کرد که با کسب مدال طلای پاراآسیایی، هدیه نقدی دیگری نیز با مصوبه‌ی کمیسیون ورزشی از سوی سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری سمنان به این ورزشکار اهدا خواهد شد.

بمبین فرخی -رئیس هیئت تکواندو شهرستان سمنان- نیز در این نشست گفت: کمیسیون ورزشی شورای شهر به یک جای امن برای ورزشکاران تبدیل شده و این حمایت‌ها انگیزه ما را چند برابر کرده است.

وی با اشاره به رشد ورزش قهرمانی در این استان ادامه داد: با استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهر سمنان به ‌زودی خبرهای پیروزی در میادین ملی و بین‌المللی بیش از پیش شنیده خواهد شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404100805118
  • خبرنگار :