آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی/تردد تریلی در محور درگز- قوچان به دلیل شرایط جوی ممنوع شد

فرمانده پلیس‌راه شهرستان درگز از اعمال محدودیت‌های سنگین ترافیکی در گردنه تیوان جاده درگز-قوچان خبر داد و گفت: به دلیل بارش برف، شرایط جوی نامساعد و لغزندگی شدید سطح جاده، تردد تمامی تریلی‌ها در این مسیر ممنوع شده است.

سرگرد مصطفی عباسی نهم دی‌ماه، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه این محدودیت‌ها تا زمان بهبود کامل شرایط، به قوت خود باقی خواهد بود، افزود: شدت بارش‌ها و کاهش دما منجر به لغزندگی در این شاهراه شده است.

وی تأکید کرد: تردد تریلی در حال حاضر به طور کامل در گردنه تیوان؛ محور درگز-قوچان ممنوع شده است و این تصمیم با هدف پیشگیری از حوادث ناگوار و جلوگیری از توقف‌های طولانی مدت اتخاذ شده است.

فرمانده پلیس‌راه درگز همچنین وضعیت تردد سایر وسایل نقلیه را تشریح کرد و افزود: خودروهای سواری تنها در صورتی مجاز به عبور از این محور هستند که به زنجیر چرخ مجهز باشند.

عباسی به‌طور خاص به منطقه‌ای پس از دوراهی علی‌بلاغ اشاره کرد و وضعیت آن را بسیار لغزنده اعلام کرد و گفت: از این محدوده به بعد، محور به شدت لغزنده و شرایط جوی و سطح آسفالت به هیچ وجه ایمن نیست.

وی خطاب به رانندگان و شهروندان تأکید کرد: در شرایط کنونی، هرگونه سفر غیرضروری باید مورد بازبینی و در صورت امکان، به تعویق افتادن قرار گیرد. رعایت کامل نکات ایمنی و استفاده از تجهیزات زمستانی برای افرادی که سفرشان اضطراری است، امری حیاتی قلمداد می‌شود.

فرمانده پلیس‌راه درگز همچنین از حضور فعال و مستمر نیروهای امدادی و خدماتی در منطقه خبر داد و اعلام کرد: همزمان با کنترل ترافیک توسط پلیس‌راه، تیم‌های راهداری به صورت مستمر در حال عملیات برف‌روبی و عملیات یخ‌زدایی هستند. همچنین، نیروهای هلال‌احمر و سایر یگان‌های مرتبط در محور حضور دارند تا در صورت بروز هرگونه مشکل برای خودروهای متوقف شده، اقدامات امدادی لازم را به سرعت انجام دهند. تلاش گسترده برای بازگشایی کامل و ایمن مسیر همچنان ادامه دارد.

عصر امروز در جاده‌های چناران - قوچان، چناران- مشهد و کمربندی چناران و جاده های خوشاب- قوچان و سبزوار- خوشاب برف وکولاک گزارش شده است. همچنین بارش برف سطح جاده‌ها در شهرستان‌های داورزن، جوین، جغتای، قوچان و جاده سبزوار - اسفراین در محدوده بیدبرغمد را لغزنده کرده است.

جاده ترانزیتی قوچان -درگز مسیر اصلی دسترسی به شهرستان مرزی و سخت گذر درگز هم مرز با کشور ترکمنستان هست، این شهرستان کوهستانی با ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۵۴ کیلومتری شمال مشهد واقع شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404100906173
  • خبرنگار : 30147