مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان خبر داد

رشد ۴۲ درصدی حضور معتکفین در گیلان

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: امسال ۱۵ هزار و ۷۸۸ معتکف در مساجد سراسر استان حضور دارند که نسبت به سال گذشته حدود ۴۲ درصد افزایش داشته است.

حجت‌الاسلام محمدعلی نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال شاهد رونق خوب حضور معتکفین از همه اقشار بودیم ضمن اینکه اصل زحمت اعتکاف را مجموعه‌های مردمی در کنار دستگاه‌های ذی‌ربط ستاد اعتکاف بر عهده داشتند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴۶ مسجد در استان گیلان میزبان معتکفین بودند، افزود: امسال با رشد ۲۵ درصدی شاهد میزبانی ۱۸۳ مسجد از حضور معتکفین در استان گیلان هستیم.

حجت‌الاسلام نجفی با اشاره به آمار معتکفین در سال‌جاری، تصریح کرد: امسال ۱۵ هزار و ۷۸۸ معتکف در مساجد سراسر استان حضور دارند که نسبت به سال گذشته حدود ۴۲ درصد افزایش داشته است.

دبیر ستاد اعتکاف گیلان با اشاره به استقبال و رشد حضور نوجوانان زیر ۱۸ سال در اعتکاف امسال، افزود: امسال حدود هفت هزار و ۴۱۷ نوجوان دختر و پسر در سراسر استان معتکف شدند که این نشاندهنده گرایش خانواده‌ها و نوجوانان به معنویت است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان تصریح کرد: اعتکاف فرصت رهایی از فشارهای روحی و روانی مسائل مادی و گرفتاری‌های زندگی روزمره انسان است و این تنفس‌ کمک می‌کند نه تنها مسیر را گم نکنیم بلکه راه را با آرامش بیشتری طی کنیم.

حجت‌الاسلام نجفی با بیان اینکه در واقع اعتکاف یک فرصت و تلنگر برای بیداری وجدان است، تأکید کرد: اگر بتوانیم با خود و خدایمان عهد و قرار برای ادامه این وجدان بیدار ببندیم، به نتیجه مطلوب از اعتکاف رسیده‌ایم.

وی در خصوص برنامه‌های جانبی اعتکاف امسال گفت: همزمان با سراسر کشور در استان گیلان هم طرح قرآنی «حالت پرواز» در حال انجام است ضمن اینکه استفاده از محضر اساتید و سخنرانان و همچنین روایتگری از شهدا در مساجدی که میزبان معتکفین هستند نیز در برنامه‌ها پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404101408796
  • خبرنگار : 50283