راهپیمایی مردم سمنان در محکومیت حوادث اخیر

اقشار مختلف مردم سمنان امروز یکشنبه ۲۱ دی با حضور در یک راهپیمایی باشکوه حوادث اخیر را محکوم کردند.

راهپیمایان در این راهپیمایی که از میدان کوثر آغاز و تا میدان سعدی این شهر ادامه داشت ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی در برخی نقاط کشور، خواستار برخورد با عوامل حوادث اخیر شدند.

 مردم با سر دادن شعارهایی ضمن محکوم کردن تخریب اموال دولتی و آسیب به برخی اماکن مذهبی توسط اغتشاشگران و تروریست‌ها در برخی از شهرهای کشور از مسئولان قضایی خواستند با عوامل ناامنی برخورد کنند.

این راهپیمایی که با برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد با استقبال اقشار مختلف مردم و از جمله بانوان همراه بود.

عنوان: حضور مسئولان در راهپیمایی امروز سمنان


همچنین جمع زیادی از مسئولان استان از جمله نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، استاندار، معاونین استاندار، رئیس کل دادگستری استان، دادستان سمنان، فرماندهان نظامی و انتظامی استان، فرماندار سمنان، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی و جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه و خانواده‌های معظم شهدا و...نیز در این راهپیمایی با شکوه حضور داشتند.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404102112209
  • خبرنگار :