فراخوان جهاد دانشگاهی برای مشارکت گسترده مردم و دانشگاهیان در راهپیمایی سراسری ۲۲ دی

جهاد دانشگاهی با تاکید ویژه بر ضرورت توجه و تدبیر فوری دولت و دستگاه‌های ذی‌ربط به مطالبات معیشتی و اقتصادی مردم، از همه اقشار به‌ویژه دانشگاهیان و دانشجویان دعوت کرد که با شرکت در راهپیمایی محکومیت اغتشاشات و حوادث اخیر، یک‌بار دیگر ایستادگی، وحدت، دشمن‌شناسی و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارند.

به گزارش ایسنا، جهاد دانشگاهی ضمن دعوت برای مشارکت گسترده مردم و دانشگاهیان در راهپیمایی سراسری ۲۲ دی، بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل بیانیه جهاد دانشگاهی به شرح زیر است:

«بسمه تعالی

ملت بزرگ و شریف ایران

اینک که روند حوادث و اغتشاشات اخیر و اخبار و اطلاعات منتشره از سوی نهادهای مسئول، بیانگر برنامه‌ریزی چندین‌ماهه آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل و دشمنان ایران عزیز برای ایجاد آشوب از طریق اقدامات تروریستی، تخریب اموال و اماکن عمومی، آتش‌زدن مساجد و اماکن مذهبی و مراکز درمانی، مغازه‌ها و محل کسب مردم و کشتار وحشیانه نیروهای خدمتگزار و مدافع امنیت کشور است، بر همگان فرض می‌دانیم که با حضوری پرشور و توأم با آگاهی و بصیرت در راهپیمایی مردمی ۲۲ دی‌ماه، نقشه بدخواهان و دشمنان قسم‌خورده‌ی این ملت و سرزمین مقدس ایران را نقش بر آب کنند.

جهاد دانشگاهی در این برهه حساس و خطیر، ضمن تاکید ویژه بر ضرورت توجه و تدبیر فوری دولت و دستگاه‌های ذی‌ربط به مطالبات معیشتی و اقتصادی مردم، از همه اقشار و به‌ویژه دانشگاهیان و دانشجویان عزیز دعوت به عمل می‌آورد که با شرکت در راهپیمایی محکومیت اغتشاشات و حوادث اخیر، یک‌بار دیگر ایستادگی، وحدت، دشمن‌شناسی و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارند.

در پایالن ضمن تاکید بر توجه به رهنمودهای اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسیدگی به اعتراضات مردم و بازاریان در حوزه‌های اقتصادی و تقدیر از زحمات و اقدامات دولت خدمتگزار برای کاهش و رفع مشکلات معیشتی در جهت تحقق ثبات اقتصادی، انتظار داریم با به‌کارگیری همه ظرفیت‌های علمی و کارشناسی کشور و اتخاذ تدابیر هوشمندانه از  سوی ریاست‌جمهوری و دولتمردان، شاهد به ثمر نشستن این زحمات در جهت ارتقاء وضعیت معیشتی و کسب‌وکار مردم و رضایت‌مندی آحاد جامعه در این برهه حساس باشیم.»

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404102112425
  • خبرنگار :