مدیرکل هواشناسی استان: بارش پراکنده تا پایان هفته در همدان ادامه دارد

مدیرکل هواشناسی استان همدان گفت: بارش پراکنده برف تا روز جمعه ۲۶ دی، در همدان ادامه دارد و پایان هفته این سامانه از استان خارج می‌شود.

مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از روز سه‌شنبه ۲۳ دی، شاهد فعالیت سامانه بارشی در اغلب نقاط استان بودیم و بیشترین بارش در شهرستان نهاوند با ۱۱ میلی‌متر، ثبت شده است. 

رضایی با بیان اینکه ۱۰ میلی‌متر بارش در سد اکباتان همدان ثبت شده، تصریح کرد: ۶ میلی‌متر بارش نیز در ایستگاه دانشگاه بوعلی همدان گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه بارش‌ها امروز و فردا (۲۴ ۲۵ دی) به صورت پراکنده ادامه دارد، خاطرنشان کرد: روز جمعه ۲۶ دی، این سامانه بارشی از استان خارج می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان همدان ادامه داد: پس از خروج این سامانه بارشی با اُفت شدید دما در استان مواجه می‌شویم و دمای هوا در برخی نقاط استان به منفی ۱۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

رضایی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای همدان از یک تا ۱۱ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده،  اظهار کرد: نهاوند با ۱۲ درجه سانتی‌گراد به عنوان گرم‌ترین و رزن با منفی چهار درجه سانتی‌گراد به عنوان سردترین نقاط استان گزارش شدند. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404102413603
  • خبرنگار : 50402