در گفت وگو با ایسنا اعلام شد

زمان استفاده کارمندان از «کالابرگ»/ اعتبار کالابرگ تا پایان فروردین سوخت نمی‌شود

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص برخی پرسش‌ها مبنی بر زمان امکان استفاده از کالابرگ برای بازنشستگان و کارمندان، گفت: اعتبار کالابرگ تمامی کارمندان دولت و بازنشستگان شارژ شده و می‌توانند مطابق برنامه زمان‌بندی اعلام شده، براساس نوع دهک‌ درآمدی‌شان، به فروشگاه‌ها مراجعه و با استفاده از اعتبار کالابرگ‌ خود، خرید کنند.

یعقوب اندایش در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به زمان امکان استفاده از کالابرگ برای بازنشستگان و کارمندان، اظهار کرد: اعتبار کالابرگ تمامی کارمندان دولت و بازنشستگان شارژ شده و می‌توانند مطابق برنامه زمان‌بندی اعلام شده، براساس نوع دهک‌ درآمدی‌شان، به فروشگاه‌ها مراجعه و با استفاده از اعتبار کالابرگ‌ خود، خرید کنند.

وی در مورد نحوه استفاده از کالابرگ نیز اظهار کرد: باتوجه به اینکه فروشگاه‌های طرف قرارداد با این طرح در اپلیکیشن شمیم قابل مشاهده است، شهروندان می‌توانند با همراه داشتن یکی از کارت‌های بانکی سرپرست خانوار به فروشگاه‌های محل زندگی خود مراجعه کرده و از میان ۱۱ قلم کالای اعلام شده، خرید خود را انجام دهند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره میزان اعتبار ماهانه اعلام کرد: در ماه جاری، برای یک خانوار چهار نفره امکان خرید تا چهار میلیون تومان وجود دارد؛ در صورتی که مازاد بر آن اعتبار خرید کند، مابقی این مبلغ را باید از جیب پرداخت کند. اگر کمتر از آن مقدار خرید کنند یا اصلا در این ماه از آن اعتبار استفاده نکنند، این مانده اعتبار برای ماه‌های بعدی ذخیره می‌شود و اعتبار سوخت نخواهد شد.

بنابر اعلام اندایش، شهروندان فرصت دارند تا پایان فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵ از این اعتبار استفاده کنند و از این بابت نگرانی نداشته باشند.

وی در پایان همچنین درمورد وضعیت رصد اجرای طرح کالابرگ توسط دستگاه‌های مربوطه، تاکید کرد: به صورت روزانه اطلاعات را از فروشگاه‌ها و شهروندان دریافت می‌کنیم و در صورت وجود مشکل در روند اجرا، با هماهنگی سایر دستگاه‌ها این مشکلات احصاء شده و وظایف هر یک از دستگاه‌ها هم مشخص است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404102413612
  • خبرنگار : 71584