زیرساخت‌های آب و فاضلاب در مسکن ملی «شهرک بهشتی» همدان ایجاد شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از اتمام پروژه ایجاد زیرساخت‌های آب و فاضلاب در پروژه ۶۹۰ واحدی شهرک بهشتی همدان خبر داد.

فرهاد بختیاری‌فر در گفت‌وگو با ایسنا پیرامون ایجاد زیرساخت شبکه توزیع آب و شبکه جمع‌آوری فاضلاب در پروژه ۶۹۰ واحدی شهرک بهشتی همدان، اظهار کرد: ۱۵۰۰ متر شبکه توزیع آب شامل ۷۸۰ متر پلی‌اتیلن لوله ۱۶۰ میلی‌متر و ۷۲۰ متر لوله ۱۱۰ میلی‌متر پلی‌اتیلن در این پروژه اجرا و ۶۹۰ فقره انشعاب آب، نصب شده است. 

بختیاری‌فر با اشاره به هزینه ۶۶ میلیارد ریالی حوزه آب این پروژه، تصریح کرد: این مبلغ برای اجرای شبکه توزیع آب، خرید لوله و اتصالات و اجرای بخشی از مخزن ذخیره آب ۵۰۰۰ مترمکعبی چهل‌چمن، هزینه شده است.  

وی در رابطه با حوزه فاضلاب، اظهار کرد: ۲۶۰۰ متر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در این پروژه اجرا و ۶۹۰ فقره انشعاب فاضلاب نصب شده است. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به هزینه ۱۴۳ میلیارد ریالی حوزه فاضلاب این پروژه، بیان کرد: این مبلغ شامل اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب و خرید لوله و اتصالات بوده است. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404102413674
  • خبرنگار : 50402