استقرار ۲۶ آمبولانس و۱۸۰ کارشناس اورژانس در مراسم تشییع پیکر شهدای امنیت

رئیس سازمان اورژانس استان تهران از استقرار ۱۸۰ کارشناس فوریت‌های پزشکی اورژانس در مراسم تشیع پیکر شهدای حافظان امنیت که ساعت ۱۴ امروز در دانشگاه تهران برگزار می شود، خبر داد.

محمداسماعیل توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن عرض تسلیت شهادت نیروهای مدافع امنیت و محکوم کردن اغتشاشات اخیر، گفت: همکارانم در سازمان اورژانس استان تهران برای ارائه خدمات درمانی و پزشکی در مراسم تشییع پیکر شهدای امنیت اغتشاشات دی ماه در دانشگاه تهران حضور خواهند داشت.

وی افزود: امروز ۲۶ دستگاه آمبولانس، ۵۵ دستگاه موتورلانس، ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۸ دستگاه خودروی پشتیبان و ۶ دستگاه خودروی فرماندهی در محل برگزاری مراسم تشیع مستقر خواهند بود.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: همچنین ۱۸۰ نفر از پرسنل حرفه‌ای اورژانس در این مراسم حضور خواهند داشت تا در صورت نیاز به شرکت کنندگان در این مراسم خدمات رسانی کنند.

توکلی گفت: شهروندان حاضر در این مراسم در صورت نیاز علاوه بر تماس با مرکز ۱۱۵ می‌توانند به کارشناسان حاضر در محل‌ نیز مراجعه‌کنند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404102413861
  • خبرنگار : 71959