معاون استاندار خبر داد

ثبت نام ۸ داوطلب زن در انتخابات شورای شهر در گلستان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان از ثبت نام ۸ داوطلب زن در انتخابات شورای شهر در گلستان خبر داد و از بانوان تحصیلکرده و علاقه مند به مدیریتی شهری خواست حضور پررنگ‌تری داشته باشند.

محمد حمیدی با اشاره به اینکه در سه روز اول ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای شهر استان ۱۱۰ نفر در چهارده فرمانداری استان ثبت نام کردند، اظهار کرد: در روز اول ۱۶ نفر، روز دوم ۵۶ نفر و امروز نیز ۳۸ نفر ثبت‌نام کرده‌اند. 

وی از ثبت نام، ۸ بانوی گلستانی در انتخابات شورای شهر استان در سه روز گذشته خبر داد و از بانوان تحصیلکرده و علاقه‌مند به مدیریتی شهری درخواست کرد؛ در انتخابات شورای شهر ثبت‌نام کنند تا بتوانند مسائل و موضوعات مرتبط با بانوان را در آینده بهتر پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان در روز چهارشنبه ۲۴ دی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین از جوانان خواست با ثبت نام در انتخابات شورای شهر به افزایش مشارکت کمک کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404102413902
  • خبرنگار : 50604