مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خبرداد

تخصیص ۱۰۵۰میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ برای اشتغال‌زایی در کردستان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کردستان گفت: برای حمایت از تولید و رفع چالش اشتغال، امسال ۱۰۵۰ میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ به طرح‌های بزرگ و متوسط در استان اختصاص یافته است که زمینه‌ساز اشتغال چهار هزار نفر خواهد شد.

محمد مشیرپناهی، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به چالش‌های اصلی کشور در حوزه اشتغال و کاهش تولید، اظهار کرد: دولت در راستای حمایت از تولید، اشتغال و کارآفرینی، هر ساله در قانون بودجه سنواتی منابع مورد نیاز این بخش‌ها را در قالب تبصره‌های خاصی تأمین می‌کند.

وی افزود: این تسهیلات که از طریق تبصره ۱۸ پرداخت می‌شود، توسط شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به دستگاه‌های اجرایی متولی تخصیص یافته و در نهایت توسط بانک‌ها به واجدان شرایط پرداخت می‌گردد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کردستان با بیان جزئیات تخصیص منابع در سال جاری، تصریح کرد: امسال مبلغ هزار و ۵۰ میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ به طرح‌های بزرگ و متوسط برای سرمایه‌گذاری جدید و توسعه‌ای در استان اختصاص پیدا کرده است.

مشیرپناهی با اشاره به اهداف این تسهیلات، خاطرنشان کرد: این منابع در قالب سرمایه در گردش برای تثبیت اشتغال و سرمایه ثابت برای ایجاد اشتغال جدید پرداخت می‌شود. بر این اساس، امسال پیش‌بینی شده است که برای چهار هزار نفر در استان تثبیت و ایجاد اشتغال انجام شود.

وی در پایان گفت: بیشترین تسهیلات تبصره ۱۸ در استان به طرح‌های حوزه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، گردشگری و صنایع دستی پرداخت شده است تا با تقویت این بخش‌ها، چرخش چرخ اقتصاد و اشتغال شتاب بگیرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404102514145
  • خبرنگار : 51045