مدیرعامل شرکت تولید برق نکا اعلام کرد

بومی سازی۴۳۰۰ قطعه نیروگاهی در مازندران

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید نیروگاه برق شهید سلیمی نکا گفت: متخصصان صنعت برق مازندران، دانش تولید و تعمیر ۴۳۰۰ قطعه نیروگاهی برق را بومی کردند.

عبدالرضا محمودی رستمی از بومی‌سازی سه هزار و ۸۱۱ قطعه و بازسازی بیش از ۵۰۰ قطعه نیروگاهی، امسال با تکیه بر توان داخلی خبر داد.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید نیروگاه برق شهید سلیمی با بیان اینکه کشور در بخش طراحی و ساخت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی نسل جدید به خودکفایی رسیده است، افزود: حدود ۹۵ درصد تجهیزات نیروگاه‌های نسل قدیم، در داخل کشور تولید می‌شود.

وی با اشاره به روند بومی‌سازی در سال‌های گذشته افزود: از سال ۱۳۹۰ تاکنون بیش از ۱۰۱ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه با پیگیری‌های اداره ساخت داخل و نظارت کارشناسان این شرکت به شیوه مهندسی معکوس تولید شده است.
به گفته محمودی، نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت تولید ۲۲۱۴ مگاوات بعنوان یکی از بزرگترین نیروگاه‌های کشور است که بیش از چهار درصد برق کشور را تأمین می‌کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروگاه تولید برق شهید سلیمی نکا، وی افزود: این نیروگاه با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404102514240
  • خبرنگار :