رییس سازمان ملی استاندارد: مدل سیستمی ایجاد شده در سازمان انرژی اتمی شایسته تقدیر است

رییس سازمان ملی استاندارد در مراسم رونمایی از استانداردهای صنعت هسته‌ای گفت: وظیفه اصلی سازمان ملی استاندارد، سیاستگذاری برای نظام استاندارد کشور و اطمینان بخشی به کیفیت کالا و خدمات است. همه فعالیت‌هایی که در ساختار سازمان ما وجود دارد در سازمان انرژی اتمی ایران و در یک ساختار تشکیلاتی منسجم تحت عنوان مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی کشور تجمیع شده است. 

به گزارش ایسنا، «فرزانه انصاری»، رییس سازمان ملی استانداردتاکید کرد: مدل سیستمی ایجاد شده در سازمان انرژی اتمی ایران شایسته تقدیر و تشکر است.

انصاری اضافه کرد: گزارش‌هایی که به دست من رسیده نشان‌دهنده همکاری بسیار خوب سازمان انرژی اتمی ایران با مرکز ملی استاندارد است. 



رییس سازمان ملی استاندارد اظهار کرد: استانداردسازی در حوزه مدارس و دانشگاه‌ها که در سازمان انرژی اتمی ایران در حال انجام آن است، حرکت مثبتی محسوب می‌شود. تربیت افراد ماهر و خبره و همچنین ایجاد رشته دانشگاهی می‌تواند پیشنهاد مثبتی باشد که می‌توان این پیشنهاد را به وزارت علوم ارایه داد. 

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404102514316
  • خبرنگار : 71049