ترکیب احتمالی ذوب‌ آهن مقابل پیکان

تیم فوتبال ذوب‌ آهن به‌دنبال بازگشت چند بازیکن مصدومش، با ترکیبی متفاوت در برابر پیکان می‌ایستد.

تیم فوتبال ذوب‌ آهن اصفهان عصر جمعه ۲۶ دی در چارچوب هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ‌برتر فوتبال مردان باشگاه‌های ایران از ساعت ۱۵:۰۰ در ورزشگاه پاس‌قوامین میهمان پیکان تهران خواهد بود؛ دیداری که شاگردان قاسم حدادی‌فر پس از وقفه نیم‌فصل اول تا شروع نیم‌فصل دوم امیدوارند نخستین پیروزی نیم‌فصل دوم خود را جشن بگیرند.

سبزپوشان در نیم‌فصل نخست به‌علت مصدومیت مهره‌های تاثیرگذارشان، نمایش‌های پرنوسانی داشتند و حالا سرمربی جوان این تیم قصد دارد با ایجاد تغییراتی در ترکیب، تیمی متعادل‌تر را در نیم‌فصل دوم به زمین بفرستد.

در ادامه گزارش، ترکیب احتمالی تیم فوتبال ذوب‌آهن برای تقابل با پیکان را مورد تحلیل و بررسی قرار خواهیم داد.

پارسا جعفری دوباره در چارچوب با امید پاک کردن اشتباه اول فصل

درون دروازه، پارسا جعفری همچنان انتخاب نخست خواهد بود، گزینه امروز کادرفنی ذوب‌آهن در بازی با پیکان برای چارچوب دروازه به‌دنبال پاک کردن خاطرات بد از ‌پیکان و اشتباه مهلکش در هفته اول فصل جاری لیگ برتر باشد؛ جایی که پارسا جعفری با یک اشتباه زمینه‌ساز گلزنی کسری طاهری و شکست یک بر صفر ذوب‌آهن شد و پس از آن‌هم تا هفته‌ها نیمکت‌نشین بود.

خط‌دفاعی بدون تغییر می‌ماند

در خط دفاعی، حضور شاهین طاهرخانی و آرش قادری به‌عنوان گزینه‌های اصلی محتمل است و ابوالفضل حسینی‌فر نیز در قلب دفاع به آن‌ها کمک خواهد کرد. در خط دفاعی همچین، امیرحسین رنگرزجدی هم به‌عنوان گزینه مناسب برای حرکت رونده در گوشه‌های زمین و کمک در حملات با ارسال‌های مناسب می‌تواند اتفاق بیفتد. ضمن اینکه نادر محمدی به‌علت محرومیت نمی‌تواند ذوب‌آهن را در بازی امروز برای حضور در خط‌دفاعی همراهی کند.

هافبک‌های باتجربه در میانه‌میدان

جلال‌الدین علی‌محمدی که در هفته‌های ابتدایی جزو بازیکنان ثابت بودند، احتمال استفاده از محمود قائدرحمتی و حسن شوشتری وجود دارد تا ترکیب میانه میدان تازه‌نفس‌تر شود. البته در برخی بازی‌ها نیز پویا مختاری جایگزین علی‌محمدی می‌شد، اما به‌نظر می‌رسد این بار گزینه‌های اصلی حدادی‌فر هافبک‌های باتجربه‌تز باشند.

خط‌حمله با سه‌مهاجم برای گلزنی

خط حمله ذوب‌آهن با حضور احسان پهلوان و امید لطیفی شکل خواهد گرفت؛ دو بازیکنی که اگرچه در نیم‌فصل نخست عملکرد مطلوبی نداشتند، اما می‌توانند با استفاده از تجربه‌شان امید گلزنی ذوب‌آهن را افزایش دهند؛ ضمن اینکه بازگشت سبحان خاقانی و اضافه‌شدن علیرضا کاظمی می‌تواند یکی از آنان را با تصمیم قاسم حدادی‌فر در این مثلث قرار دهد.

ترکیب احتمالی ذوب‌آهن در برابر پیکان تهران:

پارسا جعفری، شاهین طاهرخانی، امیرحسین رنگرز جدی، آرش قادری، ابوالفضل حسینی‌فر، محمود قائدرحمتی، حسن شوشتری، جلال‌الدین علی‌محمدی، احسان پهلوان، سبحان خاقانی و امید لطیفی.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404102614362
  • خبرنگار : 51033