استاندار: تعدادی زیادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در کرمانشاه دستگیر شده‌اند

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه حوادث اخیر یک رویداد سازمان یافته بود، گفت: تعداد زیادی از لیدرهای حاضر در اغتشاشات اخیر در استان کرمانشاه تحت اشراف دستگاه‌های امنیتی دستگیر شده‌اند.

منوچهر حبیبی، اغتشاشات اخیر در استان و کشور را یک «فتنه بزرگ، از پیش تعریف شده و کاملاً تروریستی» دانست و اظهار کرد: مؤلفه‌های اتفاقات اخیر با اقدامات سازمان‌ یافته منافقین در سال ۱۳۶۰ شباهت کامل دارد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش مستقیم سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و آمریکا در حوادث اخیر گفت: دشمن اسلحه وارد کشور کرد، جاسوس فرستاد و مزدورانی را پرورش داد تا با سواستفاده از تجمعات و اعتراضات مردمی، سناریوهایی مانند کشته‌سازی و جنگ شهری را پیش ببرد.

حبیبی افزود: هدف این مزدوران، ایجاد تلفات از میان همه اقشار مختلف مردم بود و برای تروریست‌ها تفاوتی میان معترض، مردم عادی، نیروهای حافظ امنیت و پلیس و حتی کودکان وجود نداشت تا بتوانند در ازای جنایات خود، پاداش بیشتری دریافت کنند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به جنایات تروریست‌ها گفت: تروریست‌ها، کودک سه ساله کرمانشاهی، ملینای عزیز را به شهادت رساندند. پلیس را با سلاح گرم، نیروهای حافظ امنیت را با سلاح سرد و افراد در حال تردد مانند پیک موتوری را به شهادت رساندند و مساجد را به آتش کشیدند و مغازه‌های مردم را تخریب کردند.

حبیبی افزود: اقدامات تروریست‌ها، ماهیت اعتراضات را از بین برد و آنچه که اتفاق افتاد نشان‌دهنده یک توطئه عمیق است که آمریکا و صهیونیست‌ها در پس پرده آن قرار داشتند.

استاندار کرمانشاه در خصوص سازماندهی اغتشاشگران گفت: آن‌ها سلاح گرم، بی‌سیم و بمب دست‌ساز در اختیار داشتند و این یک حرکت عادی و اعتراضی نیست؛ بلکه کاملاً سازمان‌یافته است و ارتباطات سریع و راحت آن‌ها نشان می‌دهد که پیش‌تر آموزش دیده‌اند و به شدت در پی افزایش آمار کشته‌ها بودند.

حبیبی تاکید کرد: این افراد حتی به کشته شدن معترضان مردمی یا کودکان نیز بی‌تفاوت بودند و تنها هدف سازمانی خود را دنبال می‌کردند.

وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه، پنج شهر از جمله اسلام‌آباد غرب و هرسین درگیر این وقایع بودند و بیشترین تجمعات در مرکز استان رخ داد، گفت: اغتشاشگران در تلاش بودند پایگاه‌های انتظامی و نظامی را تسخیر کنند، اما با مقاومت مردم فهیم و نیروهای حافظ امنیت مواجه شده و شکست خوردند.

حبیبی در مورد میزان خسارت وارده به اماکن دولتی و خصوصی توسط اغتشاشگران، گفت: تصاویر پخش شده تمام واقعیت‌ها را پوشش نمی‌دهد و با آشکار شدن تمامی ابعاد، نفرت مردم از این آشوبگران بیشتر خواهد شد و ارزیابی دقیق خسارات در حال انجام است که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

استاندار کرمانشاه از اشرافیت دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی نسبت به گروه‌های تروریستی خبرداد و افزود: تعداد زیادی از لیدرهای حاضر در اغتشاشات اخیر دستگیر شده‌اند و بقیه نیز تحت تعقیب هستند تا به سزای اعمالشان برسند.

حبیبی هدف اصلی این حرکت را اجرای یک برنامه اساسی برای تجزیه کشور و ایجاد یک ایران وابسته به غرب دانست و گفت: مردم ایران اسلامی با هوشیاری و جداکردن خط خود از تروریست‌ها، دشمن را مایوس کردند.

وی در ادامه گفت‌وگو با شبکه خبر با اشاره به آزمون‌های متعدد تاریخی مانند هشت سال دفاع مقدس، جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و فتنه‌های متعدد سال‌های گذشته، بیان کرد: آنچه برای مردم مهم است، امنیت و حفظ ایران متحد و قوی است.

استاندار کرمانشاه ضمن همراهی با کسبه و اصناف و مردم در خصوص گرانی‌ها و تلاش برای رفع مشکلات آنها گفت: برنامه دولت، اجرای جراحی اقتصادی و رساندن یارانه از انتهای زنجیره به ابتدای آن و دست مردم بود تا ضمن جلوگیری از رانت و فساد، عدالت در جامعه اجرا شود.

حبیبی در مورد تأمین کالای اساسی مورد نیاز مردم گفت: کمبود کالایی در استان کرمانشاه نداریم و مرغ، روغن، شکر و برنج به اندازه کافی تأمین شده است تا مردم در چهار هزار فروشگاه که برای توزیع کالابرگ مشخص شده‌اند بدون دغدغه مایحتاج خود را تامین کنند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404102614379
  • خبرنگار :