دستگیری ۱۶ عامل اغتشاش و تخریب اماکن عمومی در لرستان

پلیس لرستان از شناسایی و دستگیری ۱۶ لیدر اصلی اغتشاشات و تعرض به مقرهای انتظامی و اماکن عمومی استان خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات انتظامی با اشراف اطلاعاتی و همکاری مردم با بصیرت استان لرستان، پنج عامل تخریب، آتش‌سوزی اموال عمومی و تعدی به حافظان امنیت استان را شناسایی و دستگیر کردند.

همچنین سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات انتظامی بروجرد دو نفر را که با استفاده از بمب‌های دست‌ساز و آتش‌زا به مقرهای انتظامی و اماکن عمومی تعرض کرده را شناسایی و دستگیر کردند.

مأموران جان بر کف انتظامی شهرستان دلفان نیز ۹ عامل اغتشاش و خرابکارانه شهرستان را طی چند عملیات ضربتی دستگیر کردند که از این افراد هفت قبضه سلاح جنگی و یک قبضه سلاح شکاری کشف شد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404102614391
  • خبرنگار :

برچسب‌ها