به گزارش ایسنا، دیدار تیم فوتبال پرسپولیس و سپاهان با نتیجه ۲ بر یک به سود پرسپولیس به پایان رسید. از اواسط نیمه نخست بارش برف در ورزشگاه دستگردی شروع شد.
پس از پایان نیمه برف کاملا چمن زمین را پوشاند و باعث شد تا عوامل برگزاری بازی با توپ رنگی ادامه بازی را برگزار کنند. همچنین میان دو نیمه عوامل مسابقه با برف روبی خطهای زمین تلاش کردند تا خطوط زمین را برای بازیکنان مشخص کنند. با آغاز نیمه دوم وجود برف به شدت روی بازی تاثیر گذاشته بود و باعث شد که بازی جذابتری نسبت به نیمه اول انجام شود.
در جریان نیمه دوم، داور بازی را متوقف میکرد تا عوامل برگزاری با پارو خطهای زمین را مشخص کنند که در این حین آنها برای پیدا کردن خطوط هم با مشکل مواجه شدند. باید دید این برف روی کیفیت زمین دستگردی که فعلا تنها زمین در دسترس در تهران است تاثیر دارد یا خیر.
در دقایق پایانی بازی VAR دو مرتبه تصمیمات موعود بنیادیفر را اصلاح کرد که هر دو تصمیم علیه پرسپولیس بود. ایگور سرگیف در دقایق پایانی از زمین بازی اخراج شد و در آخرین دقیقه بازی هم یک پنالتی به ضرر سرخها اعلام شد تا سپاهان یکی از گلهای خورده را جبران کند.
انتهای پیام