اعزام ۱۲۰۰ دانشجوی استان سمنان به اردوهای راهیان نور دانشجویی

فرمانده بسیج دانشجویی استان سمنان از اعزام ۱۲۰۰ دانشجوی استان سمنان به اردوهای راهیان نور همزمان با بهمن‌ماه خبر داد.

وحید نظری ضمن دعوت عموم مردم به حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه اظهار کرد: کاروان‌های راهیان نور بسیج دانشجویی استان سمنان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با حضور گسترده دانشجویان دانشگاه‌های سراسر این استان، به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

وی گفت: این اردوهای معنوی از ۲۰ تا ۲۹ بهمن‌ماه امسال و با مشارکت دانشگاه‌های استان و با حضور ۱۲۰۰ نفر از دانشجویان علاقه‌مند برگزار خواهد شد.

وی راهیان نور را فرصتی استثنایی برای انتقال مفاهیم عمیق ایثار، شهادت و ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان دانست و افزود: حضور در این عرصه‌ها، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و هویت انقلابی دانشجویان را تقویت کرده و پیوندی مؤثر بین گذشته پرافتخار ملت ایران و آینده‌سازان این مرز و بوم ایجاد می‌کند.

نظری خاطرنشان کرد: در این اردوها، دانشجویان با حضور در یادمان‌های دفاع مقدس و با محوریت جهاد تبیین، ضمن درس‌آموزی از رشادت‌های هشت سال دفاع مقدس، با وظایف و رسالت دانشجوی در تراز انقلاب اسلامی آشنا می‌شوند.

وی همچنین از برگزاری ویژه‌برنامه‌های مختلف در این یادمان‌ها خبر داد و گفت: بازدید در قالب کاروان های راهیان پیشرفت از دستاوردهای مختلف علمی، نظامی و صنعتی، از دیگر بخش‌های این برنامه است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان در امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن ماه، فرمانده بسیج دانشجویی استان سمنان در پایان تصریح کرد: ۴۵ نفر از خادمان و عوامل اجرایی، امکانات لازم برای اعزام، اسکان و پذیرایی از این زائران را در دو اردوگاه شهید شوکت پور اندیمشک و شهید شاطری خرمشهر فراهم می‌کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404112112278
  • خبرنگار :