واکنش رسانه‌های اردنی به شکست استقلال؛ ماموریت به خوبی انجام شد!

رسانه‌های اردنی از پیروزی ارزشمند نماینده این کشور برابر استقلال سخن به میان آوردند و تاکید کردند که بازیکنان الحسین ماموریت را در دیدار رفت به خوبی انجام دادند.

به گزارش ایسنا، الحسین اردن در دیدار رفت برابر استقلال در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا با یک گل به پیروزی دست پیدا کرد.

این پیروزی در رسانه های اردنی بازتاب داشت.

روزنامه الدستور اردن

این رسانه اردنی با تیتر" ماموریت برابر استقلال به خوبی انجام شد"  نوشت: تیم الحسین اربد توانست در دیدار دیشب، مقابل استقلال ایران با نتیجه ۱–۰ به پیروزی برسد. این بازی در ورزشگاه آل مکتوم دبی، در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا (۲) برگزار شد.بازی برگشت بین دو تیم در روز سه‌شنبه آینده در ورزشگاه بین‌المللی امان برگزار خواهد شد. نیمه اول بازی بین الحسین اربد و استقلال ایران بدون گل به پایان رسید. هر دو تیم نتوانستند با عملکردی متقاعدکننده در زمینه حمله، گلی به ثمر برسانند، اگرچه برتری میدانی بیشتر به نفع تیم ایرانی بود. خط میانی الحسین که شامل یوسف ابوجلبوش، عارف الحاج، محمود مرضی، محمد ابوغوش و رجایی عاید بود، نتوانست به دروازه استقلال نزدیک شود بنابراین، مهاجم آشلی کوفی در خط حمله تنها ماند و ضدحمله های الحسین نیز در حاشیه منطقه جریمه متوقف شد.در سوی دیگر، استقلال با دو فرصت خطرناک‌تر ظاهر شد: اول با یک ضربه ایستگاهی توسط کوشکی که دروازه‌بان یزید ابولیلی توپ را از روی خط دروازه به کرنر فرستاد و سپس با شوت بازیکن استقلال که دوباره توسط ابولیلی به کرنر فرستاده شد. نیمه اول با نتیجه بدون گل به پایان رسید.

این روزنامه اردنی در ادامه نوشت: الحسین در نیمه دوم پیروزی را از حریف ایرانی ربود. در نیمه دوم، بازی همچنان با برتری و کنترل استقلال ادامه یافت و بازیکنان الحسین نتوانستند راهی به دروازه استقلال پیدا کنند. اما در دقیقه ۷۸، توپ به ابوجلبوش در حاشیه منطقه جریمه رسید و او با یک شوت قدرتمند، گل اول الحسین را به ثمر رساند.در دقیقه‌های باقی‌مانده، الحسین توانست برتری خود را حفظ کند و با نتیجه ۱–۰ به پیروزی برسد.

سایت البوصله

" پیروزی با یک شوت سنگین"

این رسانه بحرینی هم نوشت: تیم الحسین اربد توانست با نتیجه یک بر صفر، تیم استقلال ایران را در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، که دیشب سه‌شنبه برگزار شد، شکست دهد.

این مسابقه در ورزشگاه آل مکتوم، امارت دبی، امارات متحده عربی برگزار شد. تنها گل این بازی با یک شوت سنگین در دقیقه 78 به ثمر رسید. بازی برگشت نیز روز ۱۷ فوریه (۲۸ بهمن ۱۴۰۴) در پایتخت اردن، عمان، برگزار خواهد شد.

الغد بحرین

" الحسین از استقلال  عبور کرد"

این رسانه اردنی هم به پیروزی الحسین برابر استقلال واکنش نشان داد و نوشت: تیم الحسین اربد در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲، توانست تیم استقلال ایران را شکست دهد.یوسف ابوجلبوش در دقیقه ۷۸ گل پیروزی الحسین اربد را به ثمر رساند. حالا باید منتظر بازی برگشت بود که روز سه‌شنبه آینده در ورزشگاه بین‌المللی عمان برگزار می‌شود تا تکلیف صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی مشخص شود. الحسین اربد با صدرنشینی در گروه سوم مرحله گروهی، توانست برای سومین بار پیاپی در لیگ قهرمانان آسیا ۲ به مرحله حذفی صعود کند. این تیم در سال ۲۰۰۴ به مرحله یک‌چهارم نهایی و در فصل گذشته به مرحله یک‌هشتم نهایی رسیده بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404112213124
  • خبرنگار : 90111

برچسب‌ها