«حضور ملت / افزایش قدرت بازدارندگی»

۲۲ بهمن تجلی قدرت ملی و پاسخ قاطع ملت به جنگ روایت‌هاست

همزمان با سراسر کشور، آیین باشکوه راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن با حضور گسترده و پرشور مردم ولایت‌مدار لرستان در شهرها و روستاهای این استان آغاز شد.

یه گزارش ایسنا، همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن صبح امروز با حضور پرصلابت اقشار مختلف مردم در سراسر استان لرستان آغاز شد.

از نخستین ساعات صبح، خیابان‌های خرم‌آباد، بروجرد، کوهدشت، دورود، الیگودرز و سایر شهرهای استان، شاهد حضور خانواده‌ها، جوانان، دانش‌آموزان، دانشگاهیان، فرهنگیان، مسئولان و اقشار مختلف مردم است که با در دست داشتن پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران و پلاکاردهایی با مضامین انقلابی، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

مسیر و محل تجمع راهپیمایان در خرم‌آباد؛ آغاز حرکت از میدان شهدا، عبور از خیابان امام خمینی(ره)، پل انقلاب، خیابان انقلاب و پایان در میدان ۲۲ بهمن، بروجرد؛ حرکت از میدان قیام تا میدان تختی، الیگودرز؛ از میدان آزادی به سمت چهارراه شهرداری و پایان در میدان امام خمینی(ره)، کوهدشت؛ آغاز از مسجد صاحب‌الزمان(عج)، عبور از میدان شهدا، میدان امام خمینی(ره) و چهارراه الله‌اکبر، دلفان (نورآباد)؛ از میدان بعثت به سمت خیابان امام خمینی(ره) و پایان در میدان امام(ره)، دورود؛ حرکت از میدان امام حسین(ع) تا میدان ولایت، پلدختر؛ از میدان شهید بهشتی، عبور از خیابان معلم جنوبی، خیابان شهید سلیمان‌بیگی و خیابان هفتم تیر، مسیر سایر شهرستان‌ها و بخش‌های استان شامل سلسله (الشتر)، ازنا، چگنی، رومشکان، معمولان، زاغه، اشترینان، مؤمن‌آباد، سپیددشت، کوهنانی، بیرانشهر، سیلاخور، شول‌آباد، درب گنبد، گراب، هفت‌چشمه، فیروزآباد، ویسیان و چمن‌سلطان است که حرکت از میادین، خیابان‌ها و مصلی‌های نماز جمعه انجام می‌شود.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان گفت: لرستانی‌ها اولین مردمی بودند که با امام خمینی (ره) بیعت کردند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمدرضا غلامی در مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن خرم‌آباد گفت: مردم تاریخ‌ساز لرستان با تقدیم بیش از ۶۰۰۰ شهید در جبهه‌های مختلف دین خود را به کشور ادا کرده‌اند و همچنان آماده جان‌فشانی در راه نظام و رهبری هستند.

وی در ادامه با اشاره به یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور جنایت‌کار آمریکا گفت: تهدیدهای ترامپ لاابالی کوچک‌ترین خللی در اراده مردم ایران اسلامی ایجاد نخواهد کرد و هرگز این ملت بزرگ تسلیم زورگویی‌های شیطان بزرگ نخواهند شد.

 عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در بروجرد با اشاره به حضور پرشور مردم، اظهار کرد: امروز ملت ایران با حضور گسترده خود نشان دادند که همچنان پای آرمان‌های امام راحل، شهدا و انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمنان با جنگ روایت‌ها و عملیات روانی، حقیقت انقلاب را تحریف کنند.

وی با بیان اینکه ۲۲ بهمن روز پیروزی خون بر شمشیر و روز قطع دست بیگانگان از کشور است، افزود: انقلاب اسلامی ایران با اتکا به مردم شکل گرفت و با رأی مردم تثبیت شد؛ از رفراندوم جمهوری اسلامی تا تصویب قانون اساسی و برگزاری انتخابات، همه و همه نشان‌دهنده نقش مستقیم و واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود بوده است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با مقایسه وضعیت کشور پیش از انقلاب و پس از آن، تصریح کرد: رژیم پهلوی حکومتی وابسته و تحت سلطه بیگانگان بود، اما امروز جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توان داخلی، در عرصه‌های علمی، فناوری، دفاعی و پزشکی به جایگاه‌های برتر منطقه‌ای و جهانی دست یافته است.

گودرزی با تأکید بر اینکه جنگ امروز، جنگ نظامی نیست بلکه جنگ روایت‌ها و ناامیدسازی است، ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند دستاوردهای بزرگ انقلاب را کوچک جلوه دهد و مردم را نسبت به آینده دلسرد کند، در حالی که نظام جمهوری اسلامی، نظامی مقتدر، ریشه‌دار و دارای توان بازدارندگی است.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های حساس تاریخی، با بصیرت و هوشیاری در صحنه حضور پیدا می‌کنند و توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌سازند.

نماینده مردم بروجرد در پایان با قدردانی از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: این حضور پرصلابت پیام روشنی برای دشمنان داشت؛ اینکه انقلاب اسلامی زنده، پویا و متکی به اراده ملت است و مسیر پیشرفت و عزت خود را با قدرت ادامه خواهد داد.

ادامه دارد

  • چهارشنبه/ ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404112213208
  • خبرنگار : 50175